COMUNICAT 60. CONVENI TIC.

És l'hora de la movilització! (Comunicat 60 Conveni TIC)


Des de CCOO no ens quedarem aturats pel sector TIC. Ens mobilitzem.


pdf
print
pmail

Després de la passada reunió de la Mesa de negociació del sector TIC, del 4 de juliol, i davant l'immobilisme i bloqueig per part de les empreses associades a les patronals AEC i ANEIMO (Accenture, Altran, Atmira, Ayesa, Bilbomática, Capgemini, Cegos, Connectics, Deloitte, DXC Technology, Gfk Emer, Everis, EY, GFI, Hewlett Packard Enterprise, Informática El Corte Inglés, IBM, Indra, IPSOS, Oesía, PwC, Sopra-Steria, Tecnocom, TNS, Unisys, VASS, Viewnext, Worldline,...), només ens queda la mobilització

No es pensen moure en les seves pretensions de voler molt a canvi de res.

Han estat més de 8 anys de negociacions, i els treballadors i treballadores no podem seguir esperant més temps per tenir un conveni TIC digne. 

Aquesta mesura de força, amb la mobilització, només tindrà èxit si els treballadors i treballadores en les empreses i clients ens unim i sumem force. 

La nostra dignitat com a professionals del sector de les TIC, no es veu reflectida en les nostres condicions de treball i en les taules salarials, congelades durant tants anys. I mentrestant les empreses han seguit incrementant els seus beneficis any rere any a costa nostra .

Si les empreses no volen que tinguem un conveni actualitzat a les realitats del sector, ens hauran d'escoltar si hem de parar la producció.  

És l'hora. No podem esperar més. Ens hi juguem el nostre futur i el del sector. Cal una resposta clara i contundent de tots els treballadors i treballadores.

És per això que començarem a organitzar i preparar les mobilitzacions. Comptem amb tu!

SI LES TIC ES PAREN, TOT EL PAÍS ES PARA.

Seguirem informant. 

CCOO EL TEU SINDICAT ARA MÉS QUE MAI. ¡AFILIA'T!

CCOO PER UN #ConvenioTIC DIGNE!