COMUNICAT 23. CONVENI TIC.

Proposta Patronal de tancament de conveni TIC II (Comunicat 23 Conveni TIC)


El passat 28 d'abril, en una nova reunió de taula de conveni, rebíem una nova proposta de la Patronal al document que des de CCOO vam presentar en l'última reunió, en contestació a la seva proposta del passat 18 de març, que us resumim en el nostre anterior comunicat.


¿Novetats? Cap bona. És més, en aquesta reunió " style="text-decoration:underline">es desdiuen del seu document, pel que fa a la Vigència del Conveni: d’ultraactivitat RES de RES.

Tal com ja advertíem en el nostre anterior comunicat, pintava malament. La Patronal estableix algunes " style="color:#ff0000">LÍNIES VERMELLES perquè tinguem un conveni sectorial. Quins?:

     Eliminació del concepte d’ANTIGUITAT.

     Taules Salarials per Grup Professional, amb 6 grups professionals i amb salaris d'entrada al voltant de 9.500€ bruts anuals.

">     Poder distribuir irregularment en un any el 15% de la Jornada Anual.

     Jornades de 10 hores diàries en la distribució irregular.

     Flexibilitat horària de 2 hores (a l'inici i al final de la jornada diària) sobre l'horari general establert per adaptar-se als horaris dels serveis a prestar.

 

Un cop analitzat el document lliurat per la Patronal des de CCOO:

·        Considerem INACCEPTABLE, a aquestes "alçades de la pel·lícula", que la Patronal insisteixi en aquestes premisses per signar el Conveni Sectorial.

·        Anem a desplegar una àmplia campanya de comunicació VISUAL perquè els treballadors i treballadores d'aquest sector coneguin els seus drets i valorin objectivament el cost, per les seves vides laborals i personals, l'aplicació d'aquestes regressives propostes Patronals.

·        Seguim sostenint la necessitat de regulació d'aquest sector i per a això el Conveni NO ha de ser un altre Conveni de Transició.

 

La següent reunió s'ha fixat per al 21 de maig on hem de donar de nou contestació al seu últim document.

Informa't, dóna suport als teus representants sindicals en el teu centre en les mobilitzacions que es duguin a terme per reivindicar un conveni just, afilia't i enforteix la nostra força en la taula de negociació: ACTUA.

 

 PER UN #ConvenioTIC DIGNE!

L’ANTIGUITAT NO ES TOCA! 

LLUITA PEL TEU CONVENI!