CCOO rebutja l´ERO i convoca vaga pel proper 15 de febrer a Axa Interpartner


CCOO rechaza el ERE y convoca huelga para el próximo 15 de febrero a Axa Interpartner


CCOO rebutja l’ERO i convoca vaga pel proper 15 de febrer a Axa Interpartner

La secció sindical de CCOO de Serveis a Axa Interpartner ha convocat vaga pel proper dilluns 15 de febrer coincidint amb la penúltima reunió del període de consultes de l’ERO, la darrera serà el proper 18 de febrer, per mostrar el seu rebuig i exigir a la direcció de l’empresa que rectifiqui la seva pretensió d’extingir 54 contractes de treball.

CCOO ha manifestat que només acceptaria sortides voluntàries, en el seu cas, ja que no es reconeixen les causes productives, tècniques i organitzatives que l’empresa va comunicar el passat 19 de gener amb la presentació de la documentació de l’ERO.

- - - - - - -

CCOO rechaza el ERE y convoca huelga para el próximo 15 de febrero a Axa Interpartner

La sección sindical de CCOO de Servicios a Axa Interpartner ha convocado huelga para el próximo lunes 15 de febrero coincidiendo con la penúltima reunión del periodo de consultas del ERE, la última será el próximo 18 de febrero, para mostrar su rechazo y exigir a la dirección de la empresa que rectifique su pretensión de extinguir 54 contratos de trabajo.

CCOO ha manifestado que sólo aceptaría salidas voluntarias, en su caso, ya que no se reconocen las causas productivas, técnicas y organizativas que la empresa comunicó el pasado 19 de enero con la presentación de la documentación del ERE.

CCOO Serveis Catalunya