COMUNICAT 50. CONVENI TIC.

La patronal reconeix que no és vàlid el model de negociació (Comunicat 50 Conveni TIC)


A la reunió de la Mesa de Negociació del Conveni Sectorial Estatal TIC, del passat 21 de novembre, la pròpia patronal AEC va haver de confessar que la forma, manera i ritme de la negociació en l'etapa anterior, era poc àgil. Exactament el mateix que portem dient des de CC.OO. fa molt de temps.

 

Per pal·liar aquesta deficiència, ens han comunicat que van a canviar al seu actual assessor i interlocutor a la Mesa. No serà fins a mitjans de desembre quan tinguin aquest nou assessor i per això demanen un retard en la propera reunió de la Mesa.

D'altra banda no han donat una resposta a la plataforma presentada per CC.OO. en la passada reunió del 20 d'octubre. Aquesta plataforma és més àmplia, té molts punts dels que tractar i no han valorat encara què respondre.

Molt ens temem que la propera reunió serà de presentació del nou assessor o assessora, amb explicacions d'objectius i bones intencions. Però de contingut res de res.

Des de CC.OO. seguim pensant en un conveni d'espectre ampli, on es reflecteixi les necessitats del sector. Un conveni que reguli les activitats reals de les TIC. Per a això, començarem a realitzar accions encaminades per aconseguir el nostre objectiu que us anirem comunicant properament.

És hora que els treballadors i treballadores del sector valorem la nostra feina. Avui dia el conveni actual no valora el perfil, ni l'activitat realitzada per les i els professionals.

CC.OO. ÉS EL TEU SINDICAT ARA MÉS QUE MAI. AFILIA'T!

Si ets afiliat o afiliada, envia'ns les teves dades de contacte (correu electrònic, telèfon mòbil, adreça on treballes, empresa,...) actualitzats a tic@servicios.ccoo.es

CC.OO. PER UN #ConvenioTIC DIGNE!