COMUNICAT 48. CONVENI TIC.

Es reactiva la mesa de negociació (Comunicat 48 Conveni TIC)


Des de CCOO hem convocat a la patronal i la resta de sindicats perquè, sobre el 20 d'octubre, celebrem una reunió per reprendre la negociació del conveni sectorial TIC.


 

Va ser al setembre de l'any passat quan des de CCOO vam dir JA N'HI HA PROU! a la pantomima que la patronal venia fent d'aquesta negociació, impedint qualsevol indici d'acord, amb unes posicions immobilistes i amb propostes infumables.

Què hem estat fent des de CCOO en tot aquest temps?

  • Hem estat recopilant i analitzant informació sectorial, per tenir una millor perspectiva del nostre sector i estar així en millor posició de negociació:
  • Recull de denúncies i conflictes col·lectius on hem tingut èxit.
  • Recull de convenis i acords en empreses del sector.
  • Revisió de resultats mercantils de les principals empreses del sector.
  • Recull d'adreces d'interès sectorials, tant de fonts oficials com privades: ocupació, salaris, tipus de contractació, rotació, etc.
  • Hem llançat una ENQUESTA a la nostra afiliació, amb milers de persones de CCOO en aquest sector. L'objectiu persegueix identificar quines són les prioritats de les persones per millorar el sector, reflectint-ho en les nostres propostes de Mesa.
  • Estem ultimant l'elaboració d'un Pla d'Acció, ampli i sostingut, per actuar immediatament, en cas que la patronal no hagi fet els seus deures i vingui amb més del mateix.

No ens hem d'enganyar ni us anem a enganyar. Tot l'anterior no servirà de res sense la necessària unitat sindical i la unitat de la gent que ens guanyem la vida en aquest sector.

No serà fàcil, però des de CCOO venim amb forces renovades per intentar-ho de nou... al teu costat. Comptem amb tu.

Si ets afiliat o afiliada, envia'ns les teves dades de contacte actualitzades a tic@servicios.ccoo.es

Us seguirem informant.

PER UN #ConvenioTIC DIGNE!