COMUNICAT 46. CONVENI TIC.

Negociar SÍ. Perdre el temps NO (Comunicat 46 Conveni TIC)


Dilluns passat, 28 de setembre, després d'una aturada de 4 mesos i a petició de CCOO, es va celebrar una nova reunió de la Mesa de Negociació del nostre Conveni Sectorial.


CCOO va exposar que, demostrat l'immobilisme de la Patronal per arribar si més no a un acord de mínims, no hem de seguir amb aquest model de negociació. La negociació fins ara ha fracassat i no estem disposats a enganyar els treballadors d'aquest sector amb falses expectatives.

No ens aixequem de la Mesa de Negociació, simplement no volem seguir assistint a reunions estèrils, on la sensació de pèrdua de temps és més que evident.

Des de CCOO hem proposat donar-nos un temps per tornar a la negociació amb noves propostes i mètodes que permetin canvis en el nefast model actual que ens ha portat a aquesta situació.

No és de rebut que ens conformem amb una miserable revisió salarial, encara sense concretar, després de 6 anys de congelació i entenguem com un èxit que la Patronal retiri de la Mesa les seves pretensions més agressives.

L'èxit de la negociació només pot concretar-se en un Conveni ÚTIL, amb CONTINGUT, on els treballadors del sector vegin resoltes les situacions del dia a dia: desplaçaments, torns, guàrdies, disponibilitats, etc.

Si UGT considera que el xou ha de continuar... doncs ja s'ho faran. Nosaltres seguirem vetllant a la Mesa de Negociació perquè UGT i Patronal no desvirtuïn més encara aquest sector.

No estarem aturats o de vacances. Des de CCOO anem a promoure tota mena d'accions sindicals, a nivell sectorial, per a desbloquejar la situació, comptant amb la participació dels treballadors del sector, amb la seva implicació i aportacions.

Comptem amb tots vosaltres.

¡POR UN #ConvenioTIC DIGNO!