Demà dijous, 26 de gener, al centre de Sant Cugat del Vallès

COMFIA-CCOO convoca vaga per exigir a HP que aturin els acomiadaments i que renegociï el pla d’ocupació


Convocada vaga de dues hores a HP Outsourcing i HP Consultoría y Aplicaciones el dimecres 25 i dijous 26 a tots els centres de l’estat per exigir que s'aturin els acomiadaments que s’eleven a 29 des de setembre de l’any passat i que puguin renegociar un Pla d'Ocupació com té l'empresa en altres països europeus.


COMFIA-CCOO i altres sindicats en el grup Hewlett-Packard de les empreses HP Outsourcing i HP Consultoría y Aplicaciones, han convocat vaga de dues hores a cada torn, ratificada pels treballadors en referèndum, per avui dimecres 25 als centres de treball de Lleó, Saragossa, Oviedo, Figueruelas i València i el dijous 26 als centres de treball de Sant Cugat i Madrid.

La vaga és en protesta pels acomiadaments improcedents que van tenir lloc la setmana passada: dimarts tres companys a Saragossa, dimecres un company a Lleó i dijous un altre company a Madrid, tot just després que expirés un Pla d’Ocupació basat en la voluntarietat que HP es nega a renegociar. Plans que ja existeixen i estan vigents en altres països europeus.

Amb aquests acomiadaments s’eleva a 29 el degotall d’acomiadaments des del setembre de l’any passat.

COMFIA-CCOO Catalunya