Dissabte 6 d'octubre - Plaça de la Cultura (Bellvitge)

FESTA DEL TREBALL DIGNE CCOO de Catalunya 2018


El dissabte 6 d'octubre celebrarem la Festa del Treball Digne 2018, organitzada per la Comissió Obrera Nacional de Catalunya.
IMPORTANT! BO AJUT: El bo d'ajut inclou dinar amb beguda i fruita. JA PODEU FER LA VOSTRA RESERVA dels bons d'ajut a través dels sindicats intercomarcals de CCOO Serveis i de les agrupacions sectorials per a l'àmbit del Barcelonès.

Preu bo d'ajut d'adult 10 euros i de 5 euros per a nens i nenes fins a 12 anys.

La Festa serà oberta i gaudirà de diversos espais (escenari, estants amb dinàmiques i gastronomies, la barra (begudes), food trucks, wc portàtils, paella i chiquipark i d'altre amb activitats xerrades, exposicions... dins del Centre Cultural de Bellvitge-Gornal situat a la mateixa plaça.

A més a més la festa serà un moment per fer RECONEIXEMENTS a l'actiu sindical, lliurament de CARNETS SOLIDARIS, i comptarà amb l'assistència d'Unai Sordo i Javier Pacheco, secretaris generals de CCOO estatal i de Catalunya respectivament.
- - - - - -
Precio bono de ayuda de adulto 10 euros y de 5 euros para niños y niñas hasta 12 años.

La Fiesta será abierta y dispondrá de varios espacios (escenario, estantes con dinámicas y gastronomías, la barra (bebidas), food trucks, wc portátiles, paella y chiquipark y de otro con actividades charlas, exposiciones... dentro del Centro Cultural de Bellvitge-Gornal situado en la misma plaza.

Además la fiesta será un momento para hacer RECONOCIMIENTOS al activo sindical, entrega de CARNÉS SOLIDARIOS, y contará con la asistencia de Unai Sordo y Javier Pacheco, secretarios generales de CCOO estatal y de Catalunya respectivamente.Dissabte 6 d'octubre Plaça de la Cultura (Bellvitge)