PRIMERA REUNIÓ DE L´ERO A MAJOREL


El dimarts 7 de novembre s'ha celebrat la primera reunió en relació amb l' ERO que la direcció de l'Empresa ha presentat en les societats Majorel SP Solutions i Advanced Solutions. Primerament, s'ha decidit establir dues taules de negociació: una per a les perones afectades de Majorel  SP i l'altra per a les afectades Advanced


El dimarts 7 de novembre s'ha celebrat la primera reunió en relació amb l' ERO que la direcció de l'Empresa ha presentat en les societats Majorel SP Solutions i Advanced Solutions. Primerament, s'ha decidit establir dues taules de negociació: una per a les perones afectades de Majorel  SP i l'altra per a les afectades Advanced.

Les negociacions continuaran durant un termini màxim d'un mes, per la qual cosa durant tot el mes de novembre s'aniran desenvolupant les reunions.

Els membres de CCOO que participaran en totes dues taules analitzaran tota la documentació que l'empresa ens ha de fer arribar en els pròxims dies i lluitaran per a minimitzar les conseqüències d'aquest expedient de regulació d'ocupació. En les pròximes setmanes, per tant, us anirem informant de tot allò que ens sigui possible.