Ramón González Monroy substituirà Luis Jiménez

Relleu de secretari general al capdavant de la Federació de CCOO de Serveis de Catalunya


Ramon Gonzalez Monroy  - Luis Jiménez Mesa - Consell 29 de gener - CCOO Serveis Catalunya

En un emotiu i intens Consell Federal de CCOO de Serveis, celebrat el 29 de gener a la seu del sindicat a Barcelona, el fins avui secretari general de la Federació, Luis Jiménez Mesa, ha posat fi als seus més de 10 anys al capdavant de la responsabilitat, com a conseqüència de canvi de la seva situació laboral que passa a la prejubilació. D’ell s’ha ressaltat, de manera coincident, la seva proximitat personal, capacitat, fermesa i honestedat absoluta davant l’organització sindical que ha fet front en moments socials i laborals molt difícils i que ha enfortit i fet créixer.


Alhora, el Consell ha escollit Ramón González Monroy, fins ara secretari d’Acció Sindical de la Federació, com a nou secretari general. De 45 anys, prové del sector d’oficines i despatxos, i amb una ampla experiència i preparació sindical, destaca la seva capacitat per incidir sindicalment, de treball en equip i generosa disponibilitat.

El Consell ha comptat amb una important representació de companys i companyes dels sectors de Serveis que han format i formen part de l’organització, així com convidats i convidades de CCOO de Catalunya, territoris i federacions i també de membres de la direcció de la Federación estatal de CCOO de Servicios i territoris, dels que destaquen la participació dels respectius secretaris generals, Javier Pacheco i José Maria Martínez, de CCOO de Catalunya i de CCOO Servicios.

CCOO Serveis Catalunya