Conveni del Comerç del Tèxtil de Tarragona

Volem un conveni digne, volem negociar


Conveni Comerç Tèxtil de Tarragona

Des de CCOO volem informar que des que el conveni col·lectiu va finalitzar el 31 de desembre de 2017 hem estat en contacte amb totes les patronals per intentar iniciar les negociacions. Lamentablement, hem de dir que a data d'avui encara no ha estat possible trobar cap patronal que vulgui fer-se càrrec de la negociació del conveni.


Pensem que des de CCOO hem fet tot el possible perquè els treballadors i les treballadores del sector tinguem un conveni col•lectiu actualitzat i millorat; i si a data d'avui no ha estat possible ni tan sols iniciar les negociacions, es deu exclusivament a un problema de les organitzacions patronals, és a dir, a causa de la desaparició de l'organització patronal del sector al territori i a la falta d'interès de les patronals territorials i sectorials d'àmbit superior.

Per tant, no es deu a cap causa imputable als sindicats, ja que no hem cessat en la recerca de solucions per la via del diàleg i de la negociació.

Des de CCOO també us volem informar que hem iniciat altres tràmits per cercar altres solucions i esperem poder informar en breu quan hi hagi avanços sobre la solució d'aquest problema.

Seguirem informant!

Maig 2019

afilia-t´hi!