CCOO Serveis Catalunya guanya les eleccions sindicals en Hotel Barcelona Princess


CCOO Serveis Catalunya guanya les eleccions sindicals en Hotel Barcelona Princess, Comitè d'empresa de 7 delegats de CCOO i 2 d'UGT, en anterior mandat estava compost de 2 delegats CCOO , 4 GTI (Grup de Treballadors Independents), 3 UGT.

- - - - - - - -

CCOO Serveis Catalunya gana las elecciones sindicales en Hotel Barcelona Princess, Comité de Empresa de 7 delegados de CCOO y 2 de UGT, en anterior mandato estaba compuesto de 2 delegados CCOO ,4 GTI (Grupo de Trabajadores Independientes), 3 UGT.

En les eleccions sindicals celebrades el dia 13 de juny, CCOO ha guanyat 7 delegats obtenint la victòria.

Des de la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya volem transmetre el nostre agraïment als nostres representants pel bon treball realitzat i pel seu compromís, així com, la confiança dipositada pel conjunt dels treballadors i treballadores en el nostre sindicat.

CCOO Serveis Catalunya
- - - - - - - - - - -

En las elecciones sindicales celebradas el día 13 de junio, CCOO ha ganado 7 delegados obteniendo la victoria.

Desde la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya queremos trasmitir nuestro agradecimiento a nuestros representantes por el buen trabajo realizado y por su compromiso, así como, la confianza depositada por el conjunto de los trabajadores y trabajadoras en nuestro sindicato.

CCOO Serveis Catalunya