EL SINDICAT ÚTIL I NECESSARI

ERO: 0,0% acomiadaments a CaixaBank


>> FOTOS. Per tal d'explicar l'acord assolit arran de la firma de l'ERO de CAIXABANK, CCOO va convocar pel 3 d'abril una assemblea informativa d'afiliats i afiliades.

>> COMUNICAT. Secció sindical COMFIA-CCOO "la Caixa": Hem aconseguit un acord sense acomiadaments i amb baixes incentivades





ERO: 0,0% acomiadaments a CaixaBank

La matinada del dimecres 27, el 100% de la representació de la plantilla, vam aconseguir d'arribar a un acord amb el que hem posat fi al procediment d'acomiadament col·lectiu de CaixaBank (ERO). La Direcció finalment va retirar les seves propostes més agressives, i això ens va permetre tancar l'acord amb 0 ACOMIADAMENTS.

L'acord signat preveu 3 tipus d'extincions de contracte voluntàries: extincions de tipus A, B o C; en funció de l'edat les de tipus A i B, i obertes les de tipus C. Hem aconseguit acordar que fins a 500 persones puguin acollir-se de manera voluntària a excedències incentivades en els territoris amb excedents. Finalment, també hem aconseguit rebaixar les mobilitats, de 2.000 a 800 persones, i establir incentius per a les voluntàries, amb l'objectiu de què, de les forçoses, n'hi hagi les menys possibles.

Resum de les mesures, amb els terminis previstos per apuntar-se a cadascuna d'elles.