Iniciat el procés congressual IV Congrés COMFIA-CCOO Catalunya



 

Benvingut company, benvinguda companya, 

 

El mes de setembre el nostre Sindicat farà el major exercici democràtic intern de qualsevol organització: el procés congressual. Tu, com a afiliat/afiliada tens la paraula, el poder de participar i decidir. Convocarem el conjunt de l'afiliació de COMFIA Catalunya, de 3.500 empreses, a més de 275 assemblees.

 

Dins d’aquest procés, et comuniquem que la Federació de Catalunya de COMFIA-CCOO celebrarà el seu 4rt Congrés els propers dies 12 i 13 de novembre, a Barcelona.

 

En un context de greu crisis econòmica on les polítiques implementades pels governs central i de Catalunya es fonamenten únicament en retallades de drets socials, laborals i individuals, així com en l’aplicació d’una injusta càrrega impositiva sobre els més dèbils de la nostra societat i que produeix només patiment sobre les persones amb menys recursos...

 

CCOO portem molt de temps enfrontant-nos-hi amb mobilitzacions, vagues, manifestacions i també amb propostes a aquestes polítiques. Aquest procés congressual ha de ser útil per actualitzar les nostres estratègies, les nostres propostes, la nostres alternatives, perquè hi ha altres polítiques per sortir d’aquesta crisis.

 

Posarem per davant a LES PERSONES, que són a qui donem suport, les que hem de “rescatar”, per solidaritat, per justícia; perquè una societat que no es preocupi de donar benestar i coneixement als seus joves, als seus infants, a la gent gran, als ciutadans en general, als més desfavorits en particular, és una societat sense futur.

 

Lluitarem per defensar EL TREBALL digne, amb drets, perquè el treball ha de ser un instrument de realització i socialització de les persones.

 

Treballarem contra les retallades de DRETS: dret a l’educació, a la sanitat, a pensions de jubilació, de prestacions dignes per a les persones amb menys recursos...

 

I tot això, potenciant la nostra organització al centre de treball, parlant amb els nostres companys i companyes, explicant les nostres propostes, discutint les nostres estratègies, PERQUÈ ENS HI JUGUEM MOLT, hem de sindicalitzar l’empresa, potenciant l’afiliació a CCOO i la participació del conjunt de la classe treballadora en el debat i en la mobilització.

 

Sols? No! Amb totes les persones que formen part de la major organització social d’aquest país: les CCOO, i conjuntament amb els moviments cívics i socials,

JUNTS, PODEM!.

 

Luis Jiménez

secretari general

COMFIA-CCOO Catalunya

inici 30/07/2012