Concentració de sindicalistes a la seu central

CCOO rebutja els acomiadaments indiscriminats a Caixa Tarragona


El passat divendres 16 de juliol, i mentre es celebrava la sessió del Consell d’Administració de l’entitat, es van concentrar prop d’un centenar de sindicalistes de COMFIA-CCOO i dels altres sindicats amb representació a Caixa Tarragona (SECT i UGT) per manifestar el seu rebuig i exigir el cessament de la política disciplinària de la Direcció.


pdf
print
pmail


Els diversos acomiadaments arbitraris que s’han produït en un curt període de temps a Caixa Tarragona, són el resultat d’una política de càstigs ”exemplars” que sembla ha encetat la Direcció i que, de no aturar-se, pot provocar un conflicte laboral llarg i d’imprevisibles conseqüències.
El rigor amb que la Direcció aplica les penes màximes contrasta amb la benevolència que tenen en el moment de valorar els errors que ells cometen.

Si hi ha problemes estructurals i de gestió la Direcció n’és la màxima responsable i no serà criminalitzant a la plantilla com es recuperaran els llocs perduts en el rànquing de les caixes, sinó implicant-la en un projecte engrescador pel futur que, és clar, prèviament han de dissenyar.
El diàleg i la negociació presideixen les actuacions de CCOO, però davant d’agressions com les esmentades no ens queda altre camí que la mobilització i l’enfrontament amb aquelles Direccions que, com ara la de Caixa Tarragona, no respecten cap regla de joc i s’endinsen en el camí de la injustícia i l’arbitrarietat.

19 de juliol de 2004

Agrupació d'estalvi de COMFIA-CCOO Catalunya