COMFIA-CCOO ha convocat assemblees informatives pels treballadors i treballadores de “Don Piso”

CCOO denuncia que “Don Piso” vol aprofitar l’anunci de presentar Expedient de Regulació per precaritzar i acomiadar


Davant la notícia d’aquests dies de que “Don Piso” vol presentar un Expedient de Regulació d’Ocupació, COMFIA-CCOO està intervenint per donar suport i assessorament a fi d’encarar el futur dels llocs de treball i manifesta la seva preocupació per l’actitud d’ocultisme demostrat per la Direcció de les empreses implicades.

COMFIA-CCOO manifesta la seva preocupació per l’actitud d’ocultisme demostrat per la Direcció de les empreses Habitat Serinmo, S.L. i Don Piso, S.L. que operen amb el nom comercial de Don Piso. La Direcció de l’empresa en lloc d’explicar els motius reals del presumpte ERO i d’obrir el diàleg i passos necessaris per tractar la situació de l’empresa quan abans, s’està dedicant, de forma precipitada, d’anunciar i proposar futurs canvis en les relacions laborals i en les seves condicions o bé donant per fet la pèrdua de llocs de treball.

COMFIA-CCOO ha convocat assemblees informatives als locals de CCOO per poder informar de la situació i donar claus per a seguir les novetats en el futur.

Per a més informació COMFIA-CCOO Catalunya Tel. 93 481 27 45

Amb COMFIA-CCOO tu hi guanyes
AFILIA-T’HI!

Afília't! a COMFIA-CCOO