COMUNICAT 55. CONVENI TIC.

COMENCEN LES REBAIXES! (Comunicat 55 Conveni TIC)


Després de la reunió de la Mesa del passat dimarts 4 d'abril... COMENCEN LES REBAIXES A L'AEC!!!

Este artículo se publicó originalmente en serveistecnics (Agrupació Serveis Tècnics Catalunya) ,


Les patronals AEC i ANEIMO, on s'engloben empreses com: Accenture, Altran, Ayesa, Bibiomática, Capgemini, Connectics, Deloitte, Gfk Emer, Everis, Hewlett Packard, IBM, Indra, IPSOS, Oesia, Sopra-Steria, Tecnocom, TNS, Unisys, VASS, Viewnext, Worldline,... comencen amb les rebaixes.

És a dir, hi ha àrees importants en la plataforma de CCOO com: "Disponibilitats i Intervencions"; "Turnicitat, Nocturnitat i Festivitats"; "Desplaçaments i dietes" que les patronals no volen parlar d?això. En aquest conveni no entren aquets punts.

Aquesta rebaixa per a CCOO ens sembla inadmisible. Els desplaçaments i dietes no s'actualitzen des de... ni es recorda. Les Disponibilitats, Intervencions, Torns,... es donen al nostre sector, són serveis existents i pensem des de CCOO que no pot haver-hi una desregularització en aquest tema.

Què diu l'AEC... Que aquests punts pertanyen a l'ambit de les empreses. Així de clar.

Les empreses de l'AEC solament es miren el seu melic. L'AEC vol un conveni del sector o solament mira per als seus vint-i-quatre associats? Patronal del sector?

CCOO sí pensa en el sector TIC. Per a CCOO, el conveni ha de reflectir, regular la realitat existent en les empreses TIC.

Seguirem informant.

CCOO ÉS EL TEU SINDICAT ARA MÉS QUE MAI. AFiLÍA'T!

Si ets afiliat o afiliada, envia'ns les teves dades de contacte (correu electrònic, telèfon mòbil, adreça on treballes, empresa,...) actualitzats a tic@servicios.ccoo.es

CCOO PER UN #ConvenioTIC DIGNE!