Refinançament del deute

L´acord a DIA ofereix tranquil·litat a la plantilla


lluita DIA

Ahir s’anunciava l’acord entre DIA i els seus creditors per al refinançament del deute de la companyia. Per a CCOO aquest és el començament d’un nou escenari que, com a mínim, ofereix alguna certesa a una plantilla desgraciadament acostumada a no poder viure tranquil·la.pdf
print
pmail

L’acord subscrit ahir entre DIA i els seus creditors desbloqueja l’ampliació de capital, evitant així la fallida de la companyia i donant seguretat a la plantilla i els i les accionistes a curt i mig termini (l’acord contempla un termini de 3 anys per al venciment de la major part del deute).

Això suposa que la política comercial del Grupo DIA deixarà de dependre dels imminents venciments del deute com fins ara. És una pilota d’oxigen que permetrà a la companyia desenvolupar un pla de negoci a mig i llarg termini. En definitiva, s’obre una nova situació que aporta certeses i tranquil·litat als treballadors i treballadores.

Per fi la plantilla està prop de conèixer la resposta sobre què és el que passarà i cap a on anirà la companyia. I en el marc d’aquest nou escenari, CCOO anuncia que no recorrerà la sentència de l’Audiència Nacional.

CCOO aborda aquest nou temps des de l’esperança en què canviïn les coses per a l’empresa i per a les condicions en les quals realitzen la seva feina les plantilles, i també des de la responsabilitat de no abaixar la guàrdia.

CCOO Servicios