El 3r Congrés tindrà lloc dijous i divendres,, 22 i 23 d´abril, al CCIB de Barcelona

La Federació de Serveis de CCOO de Catalunya celebra el seu 3r Congrés


La Federació de Serveis de CCOO de Catalunya celebrarà demà dijous i divendres, 22 i 23 d'abril, el seu 3r Congrés. El congrés tindrà lloc al CCIB (Centre de Convencions Internacional de Barcelona)., Plaça de Willy Brandt 11-14.

- - - - -

El 3r Congrés tendrá lugar el jueves y viernes, 22 y 23 de abril, en el CCIB de Barcelona

 La Federación de Servicios de CCOO de Cataluña celebra su 3r Congrés con el lema "La Força dels Serveis"


El Congrés, comptarà amb la participació de 200 representants dels sectors de Serveis, prenent totes les mesures sanitaries necessàries per evitar la propagació del covid i garantint el compliment de les normes vigents.

Alhora el congrés comptarà amb l'assistència i participació de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, i de José María Martínez, secretario general de CCOO de Servicios estatal, així com de Joan Coscubiela que presentarà, en el marc del dia del llibre 23 d'abril, el seu nou llibre “La pandèmia del capitalisme”.

El congrés s'emmarca en el tercer nivell del procés congressual que es clourà amb el 12è Congrés de CCOO de Catalunya que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de maig i amb el 3er Congreso de la Federación Servicios de CCOO que es realitzarà el 8,9 i 10 de juny a Madrid.

Aquest congrés presenta una novetat important des del punt de vista de la sostenibilitat ecològica. Les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle seran compensades de manera certificada a partir de la regeneració d'una zona boscosa de Catalunya, malmesa per grans incendis forestals. Aquesta pràctica ambiental té l'objectiu de contribuir en la lluita contra el canvi climàtic i de transmetre aquesta necessitat al si dels centres de treball.

Dins del compromís de la federació de Serveis de CCOO de Catalunya en la lluita contra el canvi climàtic es presentarà l'acció de reforestar d’un espai natural a Catalunya.

- - - -

 La Federació de Serveis de CCOO de Catalunya celebrará mañana jueves y viernes, 22 y 23 de abril, su 3r Congrés.  El congreso tendrá lugar en el CCIB (Centro de Convenciones Internacional de Barcelona)., Plaza de Willy Brandt 11-14.

 El Congreso, contará con la participación de 200 representantes de los sectores de Servicios, tomando todas las medidas sanitarias necesarias para evitar la propagación del Covid y garantizando el cumplimiento de las normas vigentes.

 Asimismo el congreso contará con la asistencia y participación de Javier Pacheco, secretario general de CCOO de Catalunya, y de José María Martínez, secretario general de CCOO de Servicios estatal, así como de Joan Coscubiela que presentará, en el marco del día del libro  23 de abril, su nuevo libro "La pandemia del capitalismo".

 El congreso se enmarca en el tercer nivel del proceso congresual que se cerrará con el 12º Congreso de CCOO de Catalunya que tendrá lugar los días 21, 22 y 23 de mayo y con el 3er Congreso de la Federación Servicios de CCOO que se realizará el  8,9 y 10 de junio en Madrid.

 Este congreso presenta una novedad importante desde el punto de vista de la sostenibilidad ecológica.  Las emisiones de gases de efecto invernadero serán compensadas de manera certificada a partir de la regeneración de una zona boscosa de Catalunya, dañada por grandes incendios forestales.  Esta práctica ambiental tiene el objetivo de contribuir en la lucha contra el cambio climático y de transmitir esta necesidad en el seno de los centros de trabajo.

 Dentro del compromiso de la federación de Servicios de CCOO de Catalunya en la lucha contra el cambio climático se presentará la acción de reforestar un espacio natural en Catalunya.

CCOO Serveis