Dem脿 dimarts, 26 de febrer, a les 12 h, a la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16), en roda de premsa

CCOO i les companyes acomiadades per iSalud exposaran la repressi贸 sindical patida i l'exig猫ncia de la readmissi贸 (vulneraci贸 drets sindicals)


Dem脿 dimarts, 26 de febrer, a les 12 h, a la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, 5a planta), el sindicat presentar脿 en roda de premsa la situaci贸 de repressi贸 sindical que estan patint les companyes de l'empresa iSalud per haver promogut i presentar-se a la candidatura de CCOO.pdf
print
pmail

Per CCOO 茅s una clara vulneraci贸 de drets sindicals a l'acomiadar a les treballadores i treballador pel fet de tenir la voluntat de representar als seus companys i companyes  en una empresa que pateixen unes condicions laborals prec脿ries i no aplica el conveni col路lectiu pertinent. A m茅s aquestes persones acomiadades mai han tingut apercebiment laboral ni cap expedient desfavorable per la seva feina i traject貌ria a l'empresa.

A la roda de premsa, hi participaran les persones acomiadades i candidates de CCOO Sonia Arenas, Kay Filgueira i D铆az i Laura Garay, aix铆 com del secretari general de la Federaci贸 de Serveis Luis Jim茅nez.

- - - - - -

Ma帽ana martes, 26 de febrero, a las 12 h, en la sede de CCOO en Barcelona (V铆a Laietana, 16), en rueda de prensa

CCOO y las compa帽eras despedidas por iSalud expondr谩n la represi贸n sindical sufrida y la exigencia de la readmisi贸n al tratarse de una clara vulneraci贸n de los derechos sindicales

Ma帽ana martes, 26 de febrero, a las 12 h, en la sede de CCOO en Barcelona (V铆a Laietana, 16, 5a planta), el sindicato presentar谩 en rueda de prensa la situaci贸n de represi贸n sindical que est谩n sufriendo las compa帽eras de la empresa iSalud por haber promovido y presentarse a la candidatura de CCOO.

Para CCOO es una clara vulneraci贸n de derechos sindicales al despedir a las trabajadoras y un trabajador por el hecho de tener la voluntad de representar a sus compa帽eros y compa帽eras en una empresa que sufren unas condiciones laborales precarias y no aplica el convenio colectivo pertinente. Adem谩s estas personas despedidas nunca han tenido apercibimiento laboral ni ning煤n expediente desfavorable por su trabajo y trayectoria en la empresa.

A la rueda de prensa,  participar谩n las personas despedidas y candidatas de CCOO Sonia Arenas, Kay Filgueira y D铆az y Laura Garay, as铆 como del secretario general de la Federaci贸n de Servicios Luis Jim茅nez.

CCOO Serveis Catalunya


Dimecres, 26 de febrer, de 2019 a les 12 h Sala de Premsa CCOO - Via Laietana, 16, 5a planta. BCN

>> Firma tu apoyo en change.org !Queremos la readmisi贸n! http://chng.it/LKQ79chm


Descargate el  >> CARTEL  para hacerte la foto de solidaridad, !difunde! y envia una copia a fed.serveis@ccoo.cat

#LibertadSindical   #Readmisi贸n_5_iSalud  #iSaludBastaRepresi贸nSindical 

#LlibertatSindical  #Readmissi贸_5_iSalud   #iSaludProuRepressi贸Sindical 

>> V脥DEO !ISALUD: NO a los despidos!