Negociació Conveni Col·lectiu Entitats Financeres de Crèdit

LA PATRONAL DE LES EXCUSES


Dijous passat dia 11 d'abril celebrem una nova reunió de la taula negociadora del conveni col·lectiu d'Establiments Financers de Crèdit.pdf
print
pmail

En aquesta trobada, des de CCOO, esperàvem que les patronals i empreses integrants de la taula ampliessin les propostes traslladades en la passada reunió de març i deixessin d'utilitzar el pretext de la incertesa política i els canvis legislatius que la mateixa pugui implicar a futur.

Totes aquestes excuses resten serietat a aquesta patronal que busca de pretextos i pretén generar un clima de desconfiança i incertesa a les plantilles del sector.

Les empreses mantenen la intenció de negociar un conveni a un any que actualitzi salarialment el text i poc més, sense concretar els punts reivindicatius de la nostra plataforma que proposen valorar en 2020.

A més han manifestat el seu interès d'incorporar al conveni una regulació en matèria de control horari i desconnexió digital, atès que els canvis legislatius requereixen que aquestes qüestions quedin acordades en la negociació col·lectiva.

Quedant pendent de rebre la proposta més concreta, manifestem a més com a injustificable la negativa a millorar qualsevol article que impliqui un cost econòmic per a les empreses.

No podem seguir sent víctimes de les crisis econòmiques, devaluacions salarials, acomiadaments massius, disminució en el nostre poder adquisitiu, de la desigualtat...

Aquest conveni dóna cobertura a 5.000 persones a tota Espanya i CCOO, com a sindicat majoritari, seguirà intentant millorar les condicions laborals de les treballadores i treballadors.

 JA N'HI HA PROU !!!!!

- De no assumir responsabilitats.

- De generar incerteses en les plantilla.

- De castigar a les plantilles amb el seu conservadorisme.

Emplaçats i emplaçades a una propera reunió el 21 de maig, seguirem insistint en un conveni que ens faci millorar les condicions d'aquests anys de recessió i amb una pujada salarial que faci partícips a les plantilles de la recuperació econòmica dels nostres sectors.

Des de CCOO insistim a entrar a discutir tots i cadascun dels punts de la nostra plataforma reivindicativa, en la qual hem treballat des de finals de 2018.

CCOO Servicios