Divendres 16 i DISSABTE 17

Manifestacions en defensa de les pensions públiques


CCOO ha convocat noves manifestacions, més de 100 arreu de l'estat per la defensa del sistema públic de les pensions. CCOO defensa el sistema públic de pensions per a tots els treballadors i treballadores, tinguin l?edat que tinguin, ja que les pensions són un dret, i no un negoci.
- - - - - -
CCOO ha convocado nuevas manifestaciones, más de 100 en todo el estado por la defensa de las pensiones públicas. CCOO defiende el sistema público de pensiones para todos los trabajadores y trabajadoras, tengan la edad que tengan, puesto que las pensiones son un derecho, y no un negocio.


pdf
print
pmail

Divendres 16 de març
Igualada, 11.00 hores, INSS (Passeig Jacint Verdaguer, 124)
Vilafranca del Penedès, 18.00 hores (Plaça del Penedès)

Dissabte 17 de març
Barcelona, 10.30 hores (Plaça Urquinaona/Fontanella)

Tarragona, 11.30 hores (Plaça Corsini)
Reus, 18.00 hores (Plaça Prim)
Tortosa 11.00 hores (Plaça Barcelona)
Lleida, 11.00 hores (Plaça Sant Joan)
Vilanova i la Geltrú, 12.00 hores (Plaça de la Vila)
Manresa, 11.00 hores (Carrer Bruc, 148)
Girona, 12.00 hores (Plaça de la Independència)
Granollers, 12.00 hores (Plaça Porxada)
Mataró, 18.30 hores (Ajuntament)
Vic, 18.00 hores (Plaça Major)


CCOO defensa el sistema públic de pensions per a tots els treballadors i treballadores, tinguin l?edat que tinguin, ja que les pensions són un dret, i no un negoci. Cal lluitar contra la idea que el sistema està desbordat, que no cobrarem pensions públiques en el futur i que cal fer-se un pla de pensions privat. Aquest missatge és el que està difonent el Govern del PP per afavorir els bancs i les companyies asseguradores i és el mateix que es va escampar als anys noranta i que es va aturar amb el Pacte de Toledo, on es va acordar crear el fons de reserva de les pensions per als moments de baixada de les cotitzacions.

- - - - - -

CCOO defiende el sistema público de pensiones para todos los trabajadores y trabajadoras, tengan la edad que tengan, puesto que las pensiones son un derecho, y no un negocio. Hay que luchar contra la idea que el sistema está desbordado, que no cobraremos pensiones públicas en el futuro y que hay que hacerse un plan de pensiones privado. Este mensaje es el que está difundiendo el Gobierno del PP para favorecer los bancos y las compañías aseguradoras y es el mismo que se esparció a los años noventa y que se paró con el Pacto de Toledo, donde se acordó crear el fondo de reserva de las pensiones para los momentos de bajada de las cotizaciones.