ULTIMA HORA - Estava convocada els dies 18, 19 i 22 d´abril

CCOO desconvoca la vaga a Autogrill de l´Aeroport de Barcelona per un acord de darrera hora


CCOO ha desconvocat la vaga a Autogrill de l’Aeroport de Barcelona per un acord que s’ha produït aquesta tarda

- - - - - - - - -

CCOO ha desconvocado la huelga a Autogrill del Aeropuerto de Barcelona por un acuerdo que se ha producido esta tarde.  pdf
print
pmail

Els treballadors i treballadores d’Autogrill dels establiments de restauració de l’Aeroport de Barcelona-El Prat (Starbucks, Piscolabis, TGI Fridays i La Botiga) estaven cridats a fer vaga els dies 18, 19 i 22 d’abril per reivindicar que siguin respectades les seves condicions laborals.

CCOO volia denunciar que l’empresa Autogrill Iberia està executant males pràctiques laborals vers al col·lectiu de treballadores i treballadors que han estat incorporades al grup d’empreses provinents de l’anomenat “Lot 22”.

- - - -  - - - - - - -

Los trabajadores y trabajadoras de Autogrill de los establecimientos de restauración del Aeropuerto de Barcelona-El Prat (Starbucks, Piscolabis, TGI Fridays y La Tienda) estaban llamados a hacer huelga los días 18, 19 y 22 de abril para reivindicar que sean respetadas sus condiciones laborales.

CCOO quería denunciar que la empresa Autogrill Iberia está ejecutando malas prácticas laborales verso al colectivo de trabajadoras y trabajadores que han sido incorporadas al grupo de empresas provenientes del llamado "Lote 22".