Comunicat

CCOO presenta les seves iniciatives contra l'externalització de serveis en el sector d'hostaleria


Dimecres 10 de juny, a les 11.30 hores, a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar


pdf
print
pmail

El dimecres 10 de juny, CCOO de Serveis presentarà en roda de premsa la campanya i les iniciatives contra les externalitzacions en el sector d'hostaleria. Aquesta roda de premsa serà a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar a les 11.30 hores del matí, a càrrec dels responsables sindicals del sector d'Hostaleria d'àmbit estatal i de Catalunya.
 
CCOO de Serveis està desenvolupant aquesta campanya, d'àmbit estatal, per denunciar les externalitzacions al sector d'hostaleria i les conseqüències negatives que comporta per a les condicions laborals, en particular per al col·lectiu de les cambreres de pis. Una altra acció dins d'aquesta campanya serà la realització d'una assemblea del conjunt de treballadors i treballadores del sector d'hostaleria, el mateix dia 10 a les 17.30 hores a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar.

 
A la roda de premsa CCOO de Serveis també valorarà l'evolució de l'activitat turística i de l'ocupació en el sector turístic a Catalunya i a l'Estat. A la roda de premsa intervindran: Antonio Ruda, responsable del sector de Hostelería de la Federación  de CCOO de Servicios, Gonzalo Fuentes, responsable de Política Institucional de la Federación de CCOO de Servicios, i Francisco Galván, responsable d'Hostaleria de CCOO de Serveis de Catalunya.

CCOO Serveis Catalunya