CCOO signa uns protocols en l´Hotel W Barcelona (Hotel Vela) contra les violències masclistes


CCOO signa els protocols d'atenció de les persones treballadores víctimes de violència de gènere i el de prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’hotel W Barcelona. (Hotel Vela). La Federació de Serveis de CCOO de Catalunya ens felicitem d'haver impulsat, acordat i signat aquests dos protocols a l’hotel W Barcelona com a eines útils en la lluita contra les violències masclistes i per la defensa dels drets de les dones.pdf
print
pmail

El protocol per la prevenció i l’abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe recull una sèrie de mesures que garantiran un tracte just durant la investigació, i que les persones  estiguin assessorades i acompanyades en tot moment, garantint  mesures cautelars durant la investigació, confidencialitat, celeritat, informació a totes les parts i mesures preventives.

El protocol per a les dones que han patit o pateixen violència de gènere garanteix que les treballadores gaudeixin dels drets que li atorga la Llei Orgànica 1/2004 de Mesures de protecció integral a víctimes de violència de gènere, amb algunes millores sobre la mateixa.

CCOO impulsarà l’aplicació d’aquestes eines a W Barcelona esperant poder estendre aquestes mesures en altres empreses del sector per a la defensa i millora dels drets laborals de les víctimes de violència de gènere i de les persones que pateixen assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa, contribuint així en l'eradicació de les violències masclistes i garantint l'exercici dels seus drets laborals.

CCOO Serveis Catalunya