No a l'Europa del capital, per una Unió dels pobles democràtica, social, ambiental , solidària, igualitària: EUROMARXES 2015


De l'1 al 17 d'octubre tindran lloc les EuroMarxes 2015. De Gibraltar fins a Brussel·les, passant per Barcelona, Andorra... Convocatòria a la concentració el dia 5 a les 18.30 h a plaça de la Universitat

De l'1 al 17 d'octubre tindran lloc les EuroMarxes 2015, amb el lema "Per una Europa de les persones, diguem prou a l'Europa del capital!". L'inici serà a Gibraltar i el final tindrà lloc a Brussel·les. Durant el recorregut s'aniran fent accions de protesta i debat.

Els dies 5 i 6 d'octubre les EuroMarxes arribaran a Barcelona.

CONVOCATÒRIA DE CONCENTRACIÓ I MANIFESTACIÓ

Dilluns 5 d'octubre a les 18.30 h es farà una concentració a la Plaça Universitat per rebre la columna sud-oest, i a les 19.00 h s'iniciarà una manifestació cap a la Plaça de Sant Jaume, on l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, farà un acte de benvinguda.

Dimarts 6 d'octubre a les 11.00 h es farà una cercavila bancària des dels Jardinets de Gràcia, hi haurà un dinar popular i a les 18.00 h l'acte central al Centre Cívic Cotxeres de Sants (c/Sants, 79).

Dimecres 7 d'octubre a les 8.00 h a la Plaça Catalunya les EuroMarxes continuaran el seu camí cap a Andorra.

CCOO de Catalunya participa en aquesta convocatòria, juntament amb moltes altres organitzacions.