El 27 de gener va finalitzar el període de consulta de l'Art. 41 (modificació d'horaris, trasllats...) sense acord

CCOO es concentrarà davant Caprabo per exigir la retirada de l'expedient de modificació de les condicions de treball


El divendres 5 de febrer entre les 9.30 a 10.30 h, CCOO es concentrarà davant la central de Caprabo de C/ de les Ciències, 135 - L´Hospitalet de Llobregat. CCOO exigeix la retirada de l'expedient de modificacions de les condicions de treball que ha presentat l'empresa ?injustificadament i que està provocant por i incertesa entre la plantilla?.

Des de l'inici de les negociacions CCOO va manifestar el seu rebuig a l'expedient ja que considera insuficientment acreditades les causes al?legades per l'empresa. Període de consulta de l'expedient que va finalitzar sense acord. CCOO considera que en aquestes negociacions ha forçat a Caprabo perquè es replantegés algunes mesures, canviant-ne per minimitzar l'impacte de les modificacions inicials però mantenint altres inamovibles. 

Per a CCOO aquests canvis eren insuficients i manté el seu rebuig a l'expedient. CCOO avisa a l'empresa que no pot aplicar aquestes mesures unilateralment tal com recull l'acord de novació de conveni de l'any 2012. L'empresa en aquests moments només està tantejant l'aplicació de les mesures i encara no les ha executat de manera unilateral, la qual cosa està provocant més incertesa i por entre la plantilla. CCOO recorda que si finalment l'empresa no retira i aplica l'expedient, el Gabinet Jurídic de CCOO estudiarà la possibilitat d'interposar demanda de conflicte col·lectiu.

CCOO Serveis Catalunya

Concentració davant la central de Caprabo Ciències, divendres 5 de febrero entre 9.30 i 10.30 h, C/ de les Ciències, 135 - L´Hospitalet de Llobregat.

>> Galeria de fotos en Facebook