CCOO mobilitza demà la plantilla per reclamar millores en la situació actual


La plantilla diem prou! i per aquests motius durem a terme concentracions per part dels treballadors i treballadores de CaixaBank a les 17:30h del dia 22 de febrer a les dotze seus principals de CaixaBank.

CCOO moviliza mañana a la plantilla para reclamar mejoras en su situación actual

¡La plantilla decimos basta! y por estos motivos vamos a llevar a cabo concentraciones por parte de los trabajadores y trabajadoras de CaixaBank a las 17:30h del día 22 de febrero en las doce sedes principales de CaixaBank.


Demà dimarts dia 22 de febrer hem convocat concentracions a les principals capitals de província.

La situació actual de la plantilla de CaixaBank és insostenible, amb un nivell de tensió comercial extrema i un dèficit de plantilla després de les sortides de l'ERO que ens torna a fer al punt de mira de l'opinió pública i amb la plantilla donant la cara davant dels clients per decisions que pren la Direcció del banc, que no entenem ni compartim.

La subcontractació de serveis financers incideix en l'exclusió i la precarització a l'ocupació i l'atenció a la clientela, contribuint a elevar negativament el risc de reputació. El banc ha de garantir serveis i inclusió financera amb ocupació estable de qualitat.

- - - - - - -

Concentración a Barcelona mañana 22 de febrero a las 17.30 horas delante de la sede de Caixabank: Avinguda Diagonal 621-629

Mañana martes día 22 de febrero hemos convocado concentraciones en las principales capitales de provincia.

La situación actual de la plantilla de CaixaBank es insostenible, con un nivel de tensión comercial extrema y un déficit de plantilla tras las salidas del ERE que nos hace estar de nuevo en el punto de mira de la opinión pública y con la plantilla dando la cara ante los clientes por decisiones que toma la Dirección del banco, que no entendemos ni compartimos.

La subcontratación de servicios financieros incide en la exclusión y la precarización en el empleo y la atención a la clientela, contribuyendo a elevar negativamente el riesgo reputacional. El banco debe garantizar servicios e inclusión financiera con empleo estable de calidad.

CCOO Serveis de Catalunya


Concentració a Barcelona demà 22 de febrer a les 17.30 hores davant de la seu de Caixabank: Avinguda Diagonal 621-629