CCOO convoca concentracions de la plantilla de DIA a Granollers i Girona per exigir la paralització de l'ERO


Les treballadores i els treballadors de Grupo DIA estan convocats demà dimecres 13 de març, de 12 a 14 hores, per la Federació de Serveis de CCOO a les botigues de més de setze localitats per exigir la paralització de l'ERO (Expedient de Regulació d'Ocupació) presentat per l'empresa. A Catalunya es faran a botigues de Granollers (c/Girona, 220) i de Girona (Ctra. de Barcelona, 56-60).


CCOO convoca aquestes concentracions per a demà per posar en valor la importància de mantenir una plantilla estable, suficient i qualificada per millorar la qualitat del servei en les diferents botigues del Grup, enfront d'un ERO que no té raó de ser. L'actual enfrontament entre accionistes majoritaris que es resoldrà en la Junta d'Accionistes de la setmana que ve ha generat un escenari de total incertesa en el qual no té sentit plantejar un ERO.

CCOO ha convocat més accions davant aquesta situació, una concentració a Barcelona (c/ Rocafort, 39-41) pel dimarts que ve 19 de març i dos aturs parcials per al proper dia 20 en tots els centres de treball, de 10 a 12h i de 17 a 19h.

CCOO Serveis Catalunya


Dimecres 13/03/2019 Concentracions de 12 a 14 hores:

Carrer Girona, 220, GRANOLLERS.

Carretera Barcelona, 56-60. GIRONA