CCOO en Clarel aconsegueix consolidar el 10% de descompte en compra per a la plantilla


El descompte en compra pactat per CCOO l'any 1998 a Barcelona, i que s'ha vingut aplicant des d'aquest any al 85% de la plantilla en totes les províncies d'Espanya, afectades pel Conveni estatal de drogueries, herboristeríes i perfumeries es quedarà en les nostres nòmines i no ho perdrem.pdf
print
pmail

La proposta presentada per CCOO, que va ser assumida per escrit pels altres sindicats i que coincideix amb la plantejada per l'empresa en la reunió del 7 de febrer en el Comitè Intercentres de Clarel, evitarà que es perdi el que veníem cobrant cada mes en nòmina per aquest concepte des de l'any 1998 i es millora el dret. 

OBJECTIU ACONSEGUIT!

L'Empresa ha estat conseqüent i l'import es consolidarà com a salari, cotitzarà i no serà compensable ni absorbible. ja que des de CCOO no podem permetre que desaparegui.

Això suposa un augment de l'1.6% en les nostres nòmines, que se sumeixi a la pujada de l'1.6% signada per CCOO en el Conveni per a l'any 2018. (Total 3,2%).

A més, a partir de març i en aplicació de l'article 54 del Conveni, a les treballadores i treballadors de Clarel se'ns aplicarà el 10% de descompte en compra a través de la targeta "finandia", sobre les compres que fem en les botigues amb un topall de 500 euros mensuals.

SECCIÓN SINDICAL CCOO CLAREL