25 de novembre és el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones


Zero violències masclistes. Ens volem lliures! (CCOO Catalunya)
25N CCOO t'assessora. Denuncia-ho JA! (CCOO Serveis)

Zero violències masclistes. Ens volem lliures!

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. CCOO de Catalunya utilitza aquest any com a lema "Zero violències masclistes. Ens volem lliures!", i fa una crida a participar en tots els actes que s'estan organitzant al voltant d'aquesta data per denunciar aquest flagell social que cada any maltracta i assassina dones i infants.
- - - - - - - -
El 25 de noviembre es el Día Internacional para la Eliminación de la Violencia hacia las Mujeres. CCOO de Catalunya utiliza este año como lema "Cero violencias machistas. !Nos queremos libres!", y hace un llamamiento a participar en todos los actos que se están organizando alrededor de esta fecha para denunciar este azote social que cada año maltrata y asesina mujeres y niñas.

>> Manifest 25 Novembre "Zero violències masclistes. Ens volem lliures" CCOO de Catalunya
>> Cartell 25 Novembre CCOO de Catalunya
>> Actes CCOO de Catalunya amb motiu del 25 Novembre

25N CCOO t'assessora. Denuncia-ho JA!


Amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, CCOO reivindica la necessitat de denunciar les situacions d'assetjament sexual o per raó de sexe que es poden viure en les empreses. Assessora't en CCOO, denúncia JA.
- - - - - - - -
Con motivo del Día Internacional para la eliminación de la violencia contra las mujeres, CCOO reivindica la necesidad de denunciar las situaciones de acoso sexual o por razón de sexo que se pueden vivir en las empresas. Asesórate en CCOO, denuncia YA.


>> Cartell 25N "Això també és violència. CCOO t'assessora. Denuncia-ho JA!" CCOO Serveis en pdf

>> Video "Assessórate en CCOO. Denuncia YA! CCOO Servicios

>> Gaceta Sindical "Frente a la violencia de género. CCOO exige al Gobierno compromiso y actuación YA!