CCOO dóna suport a les concentracions convocades pel comitè d'Open Camp en defensa dels llocs de treball


Els representants del comitè d'empresa d'Open Camp han convocat accions per exigir solucions en defensa dels 105 llocs de treball. Està previst realitzar concentracions de treballadors i treballadores, pel proper divendres 21 de juliol a les 10h davant l'Ajuntament de Barcelona coincidint amb la celebració del Plenari del Consell Municipal i altra concentració pel dimarts 25 de juliol a les 19 hores davant el Palauet Albèniz on s'iniciarà la celebració del 25è aniversari dels jocs olímpics de Barcelona'92.


El comitè d'empresa del parc de l'esport de Barcelona, OPEN CAMP, sol·liciten a l'Alcaldessa Ada Colau la consideració de "interès general i comunitari" per salvar 105 llocs de treball, 75 de directes i 30 d'indirectes, del parc de l'esport ubicat a l'Anella Olímpica de Barcelona.

És de destacar que el parc de l'esport de Barcelona, és una iniciativa local que ha desenvolupat un concepte innovador d'oci i entreteniment esportiu basat en la tecnificació de l'experiència esportiva, aconseguint crear 252 llocs de treball, amb l'objectiu de contribuir a posar de nou a Barcelona com una ciutat olímpica capdavantera i referent internacional en l'àmbit esportiu.

CCOO Serveis Catalunya