Denúncia d'insults en el marc d'una protesta del 2013

CCOO es felicita per l'absolució davant la querella presentada pel Grup HOTUSA contra un treballador


El Jutjat Penal núm. 20 de la Ciutat de la Justícia ha elevat sentència que desestima la querella de 12.000 euros que el magnat de l'imperi hoteler HOTUSA Amancio López Seijas reclamava al treballador Sergio A. per insults. Per a CCOO la sentència constata que el denunciant no tenia proves documentals i per tant el resultat no podia ser més que l'absolució, ja que en cap moment va haver-hi una conducta il·legal per part dels manifestants.

El jutge considera no provades les acusacions de l'empresari cap al treballador, quan el 14 de maig de 2013, en assistir a la proclamació del ?Català de l'Any? al Teatre Nacional de Catalunya, es va trobar amb la concentració realitzada per CCOO, que protestava per l'acomiadament de 50 treballadors dels hotels Cristal, Comte, Gran Ronda, Ducat i Laietana, del grup hoteler.

La sentència es por recórrer en deu dies. CCOO rebutja que un empresari acomiadi a un treballador per motiu d'una protesta en defensa dels llocs de treball dels treballadors, més encara quan se li demanda per suposades calúmnies i a sobre se li reclama diners.

CCOO Serveis Catalunya