ELECCIONS SINDICALS A L'HOSTALERIA

CCOO Serveis entra de forma contundent a Starbucks Catalunya convertint-se en la segona força sindical


CCOO, sense presència anterior en l'emblemàtica marca del Grup Vips a Barcelona, obté 4 dels 13 representants escollits en les eleccions sindicals del passat 6 de novembre.


Amb aquest resultat CCOO trenca un buit i reforça el sindicalisme de classe obtenint la tercera part dels vots en aquestes eleccions sindicals amb quatre delegats en el Comitè d'empresa i convertint-se així en la segona força sindical a Barcelona. Amb aquest resultat a més, CCOO incrementa la presència en el sector i en el Comitè Intercentres del Grup Vips, una de les principals empreses del sector de l'hostaleria a Espanya.

Els resultats d?aquestes eleccions sindicals és el següent:

D'un cens de 364 treballadors i treballadores, van participar 160 (el 43,95%)

CCOO ha obtingut 4 delegats amb 44 vots (30,55%) UGT 3 delegats, 38 vots (23,75%) i FETICO 6 delegats, 62 vots (43,05%), també va haver-hi 16 vots en blanc

Aquests resultats han estat possibles gràcies a l?esforç de l'equip electoral de la Federació de Serveis de CCOO, així com pel suport dels companys i companyes de CCOO en el Grup VIPS d'arreu de l'estat que amb la seva presència han apropat i reforçat CCOO com el sindicat que ja ve donant respostes a la peculiar situació d?aquesta gran empresa.

Serveis CCOO Catalunya