SOM LA TEVA VEU - Serveis CCOO Catalunya AMB TU

ELECCIONS SINDICALS



>> Eleccions sindicals al COMERÇ, SUPERMERCATS

>> Eleccions sindicals a GRANS MAGATZEMS

>> Eleccions sindicals al SECTOR FINANCER


>> Eleccions sindicals als SERVEIS TÈCNICS (assegurances, TIC, contact center...) 


 

VIDEOS del GIF ANIMAT "VOTA"

>> VOTA CCOO Serveis http://youtu.be/jn24cDno-J8

>> VOTA CCOO Serveis per whatsapp, twitter   http://youtu.be/ByLkVqfqAzA

>> VOTA CCOO Servicios  VOTA CCOO Servicios para whatsapp, twitter   http://youtu.be/HajGIjluQyw

>> VOTA CCOO Servicios para whatsapp, twitter   http://youtu.be/hKYTIZ6qkpo




Tu pots ser representant de CCOO!  
 

Per què has volgut ser delegada de CCOO?

Penso que davant les injustícies no podem callar i cal actuar. Per a mi no és estrany, ja de nena no suportava veure com alguns nens abusaven d'aquells que estaven en posició d'inferioritat utilitzant la seva força física o verbal. No podia quedar-me passiva en veure-ho i sortia en la seva defensa.

Avui dia les empreses han obtingut, durant els anys de la crisi econòmica, més poder que ens ha restat alguns drets que havíem aconseguit, però queden molts altres que necessiten ser protegits. On millor defensar-los que des del comitè de CCOO! Jo volia participar i ser una veu més quan uns altres no poden, per això sóc delegada de CCOO.


CCOO ha demostrat durant molt temps ser la veu dels treballadors, posa els interessos de les persones en primer lloc, escolta, aconsella, acompanya a cadascun de nosaltres quan ho hem necessitat, negocia amb l'empresa per aconseguir el ben comú. Sap lluitar pels nostres drets i llocs de treball!

Por qué has querido ser delegada de CCOO?

Pienso que ante las injusticias no podemos callar y hay que actuar. Para mí no es extraño, ya de niña no soportaba ver como algunos niños abusaban de aquellos que estaban en posición de inferioridad utilizando su fuerza física o verbal. No podía quedarme pasiva al verlo y salía en su defensa.

Hoy en día las empresas han obtenido, durante los años de la crisis económica, más poder que nos ha restado algunos derechos que habíamos conseguido, pero quedan muchos otros que necesitan ser protegidos. ¡Donde mejor defenderlos que desde el comité de CCOO! Yo quería participar y ser una voz mas cuando otros no pueden, por eso soy delegada de CCOO.

CCOO ha demostrado durante mucho tiempo ser la voz de los trabajadores, pone los intereses de las personas en primer lugar, escucha, aconseja, acompaña a cada uno de nosotros y nosotras cuando lo hemos necesitado, negocia con la empresa para conseguir el bien común. ¡Ha sabido luchar por nuestros derechos y puestos de trabajo!

Danielle Verstegen 

(Delegada de Serveis CCOO Catalunya a l'Hotel Hilton Barcelona)