Més del 75 % dels treballadors de telemàrqueting estan realitzant la vaga de 24 hores convocada pel trencament de les negociacions del seu conveni

CCOO valora positivament l’èxit de la vaga de telemàrqueting


La vaga ha tingut un seguiment del 75 % del sector. Especialment ha tingut un major seguiment en les empreses que van provocar obertament el trencament de les negociacions, ahir a última hora (Atento, Unitono, Posa, Sitel Teleperformance-Iberphone, Transcom) empreses totes elles vinculades al grup Telefònica o bé que donen serveis a Telefònica.


pdf
print
pmail


A les 12 hores s’han manifestat pel Passeig de Gràcia a prop de 300 representants sindicals de CCOO per manifestar el seu suport a la vaga que estan realitzant els treballadors de telemàrqueting.

CCOO valora molt positivament la resposta dels treballadors del sector, malgrat les expectatives que s’havia generat en el sector de la quasi segura signatura del III Conveni per ahir a la tarda. Quan a les 18 hores d’ahir, a punt de signar-se el conveni del telemàrqueting es van trencar les negociacions per la pretensió destacada d’algunes empreses, vinculades al grup Telefònica, de deixar sense efecte els acords assolits pel que fa a la subrogació d’empresa.


Barcelona, 23 de desembre de 2004