CCOO PV crida a participar en les convocatòries previstes al País Valencià amb motiu del 28 d´abril i del Primer de Maig


Asamblea 28 Abril

El sindicat ha organitzat un seguit d’assemblees informatives i manifestacions al voltant de dues fites rellevants per al moviment obrer: la celebració del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball i el Dia Internacional del Treball.


Després de dos anys de pandèmia i restriccions, es renova la crida a defensar al carrer els drets de les persones treballadores, la salut, els salaris suficients i unes condicions dignes. 

Aquest 28 d’abril CCOO PV reivindica ‘Posar la prevenció en el centre de la recuperació i fer de la salut laboral un dret fonamental’. 

#LaSolució sindical en aquest Primer de Maig passa per ‘Augmentar salaris, contindre preus i acabar amb la desigualtat’.

Les convocatòries tindran les intervencions dels màxims responsables sindicals en matèria preventiva i dels secretaris i secretàries generals de CCOO PV als diferents territoris.

Assemblees 28A 

Dijous 28 d’abril, Castelló

· 10 hores. Assemblea seu UI CCOO Comarques del Nord. 

Amb el secretari d’Organització i Salut Laboral UI CCOO Comarques del Nord, Alejandro Molina, la tècnica de la fundació Pau i Solidaritat PV, Julia Sanchis i el secretari general de UI CCOO Comarques del Nord, Albert Fernández.

·11.30 h. Concentració i lectura del manifest (Casa dels Caragols, Presidència GVA)

Dijous 28 d’abril, 10.30 hores, seu CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

Assemblea i homenatge a les víctimes de la sinistralitat laboral. 

Amb el secretari d’Acció Sindical i Salut Laboral de CCOO PV, Jaume Mayor, i la secretària general de CCOO PV, Ana García Alcolea.

Dijous 28 d’abril, 10 hores, al Centre Cultural Xàtiva (c/ Palasiet, 15). 

Assemblea amb la responsable de Salut Laboral UI CCOO Comarques Centrals

Susana Gomar, la tècnica de prevenció de CCOO PV, Magda Sàez, i el secretari general de la UI CCOO Comarques Centrals, Raül Alcocel.

Divendres 29 d’abril, 9.30 hores, UMH Elx.

Assemblea amb la responsable de Salut Laboral de UI CCOO Vinalopó-Baix Segura, Silvia Catalán, el fiscal delegat de Sinistralitat Laboral d’Alacant, Ángel L. Meana, la secretària general UI CCOO Vinalopó-Baix Segura, Carmen Palomar, i el secretari de Diàleg Social i Medi Ambient, Daniel Patiño.

Divendres 29 d’abril, 10.30 hores, Casa de la Cultura Tavernes de la Valldigna. 

Assemblea amb el secretari general de la UI CCOO Ribera-Safor, Andrés Bermejo Cutanda, el secretari d’Acció Sindical i Salut Laboral de CCOO PV, Jaume Mayor, i la secretària general de CCOO PV, Ana García Alcolea.

Manifestacions #PrimerMaig2022 #LaSolució

Alacant, 11 hores, des de l’IES Jorge Juan

Alcoi, 11 hores, des de l’Albereda 

Castelló, 11 hores, des de la plaça de Les Aules

Elx, 11 hores, des de la plaça Barcelona

València, 11 hores, des de la plaça Sant Agustí

Elda, 11.30 hores, des de l’Avinguda Felip V