Coronavirus


 


Pobreza Zero

CCOO PV participa en les mobilitzacions de 'Pobresa Zero' per la justícia, la igualtat i el planeta


Pobreza Zero

Fem una crida a participar en totes les accions i mobilitzacions organitzades per la plataforma Pobresa Zero, de la qual formem part. El sindicat s'uneix a la lluita contra la pobresa, la discriminació de les dones i el canvi climàtic, reivindicacions que s’engloben en el lema "Ens volem sense pobresa i defensant el planeta".pdf
print
pmail

Pobreza Zero

Segons dades de l’OIT, 300 milions de persones amb treball viuen en l'extrema pobresa al món. A Espanya, el 13 % de les persones treballadores són pobres. D'altra banda, el treball invisibilitzat, no remunerat i poc dignificat que fan les dones equival a una vuitena part de la riquesa mundial i el canvi climàtic el fa encara més insuportable.

En el Dia Internacional per a l'Erradicació de la Pobresa, que se celebra el 17 d’otubre, CCOO PV recorda que després d'anys de polítiques antisocials, la població en risc de pobresa al nostre país segueix en nivells elevats i sense aparença de descendir.

Segons la secretària de Migracions, Cooperació i Moviments Socials, Isabel Barrajón, sense despesa social suficient, serveis públics forts, polítiques de desenvolupament humà sostenible i treball decent “no és possible garantir una vida digna a les persones, visquen on visquen”.

La plataforma exigeix que es complisquen els compromisos de lluita contra la pobresa i perquè la ciutadania, les diferents organitzacions i plataformes ciutadanes siguen un clam per a acabar amb la pobresa.

Consulta totes les activitats, mobilitzacions i accions per a la Setmana Mundial per a l’Erradicació de la Pobresa, en la web de Pobresa Zero.

Per justícia, per la igualtat i perquè ens volem sense pobresa i defensant el planeta, CCOO PV dona suport i fa una crida especial per a difondre i participar en les mobilitzacions de Pobresa Zero, que ha convocat manifestacions i concentracions a tot el País València.

Castelló, divendres 18 d'octubre 11.30 hores, pl. Major

Alacant, divendres 18 d'octubre 19 hores, Concha de l'Esplanada d'Espanya

València, dissabte 19 d'octubre 18 hores, pl. Alfons el Magnànim