FROB: NO ALS ACOMIADAMENTS!

CAL PARAR L'APLICACIÓ DE LA REFORMA LABORAL EN EL SECTOR FINANCER


MANIFESTEM EL NOSTRE REBUIG: Concentracions a València dies 5 i 9 de novembre. Manifestació de famílies afectades per al dia 6. Concentracions arreu de l'estat el dia 7 de novembre. I el 14 de novembre VAGA GENERAL!

El sector financer porta temps immers en una profunda reestructuració, des de l'any 2008 fins avui s'han perdut més de 30.000 llocs de treball. Fins ara els processos d'ajust s'han realitzat sobre la base d'arribar a Acords amb la representació sindical, amb els criteris que en matèria d'ocupació estan recollits en els Convenis Col·lectius de Banca i Estalvi. Així s'han realitzat les últimes integracions de CAM-Sabadell i Unnim-BBVA. Aquesta ha de ser la via.

CCOO i UGT veiem amb enorme preocupació el punt d'inflexió que suposa el plantejament d'Acomiadaments Col·lectius que està proposant el FROB al Banc de València, amb l'aplicació pura i dura de la Reforma Laboral (20 dies per any) sense voler donar cap marge a la negociació. L'excusa donada per la direcció del FROB és que són, suposadament, imposicions des de Brussel·les.

De seguir amb aquests plans endavant s'obriria una dinàmica enormement perillosa en el sector que acabaria afectant a tots sense excepció. Per això es fa necessari que hàgim de parar-la.

És el moment de mobilitzar-nos i donar resposta a aquest tipus d'agressions, per la qual cosa cridem a participar en les concentracions de delegats que estan convocades a València per als dies 5 i 9 de novembre, així com la manifestació de famílies afectades per al dia 6. Així mateix us convoquem a les concentracions que es realitzaran el dia 7 de novembre a nivell estatal.

Més que mai és necessària la participació de tots i totes, per solidaritat amb els afectats, i per interès propi, doncs davant un ERE no pactat, ningú es pot sentir segur.
>br> Els treballadors del sector financer tenim l'oportunitat d'expressar el nostre rebuig a l'aplicació de la Reforma en les nostres empreses en la convocatòria de Vaga General del proper 14-N. Tenim més motius que mai per anar a la protesta.

COMFIA