Defensem els nostres drets!

TIC i Contact Center: Volem CONVENI Col.lectiu!


CONTINUAN LES CONCENTRACIONS PEL DESBLOQUEIG DELS CONVENIS SECTORIALS DE TIC I CONTACT CENTER.

>> El 18 de maig davant "la Caixa".



En aquest mes de maig CCOO i UGT convoca als delegats i delegades dels sectors de TIC i Contact Center a tres noves concentracions enfront de les empreses clients GAS NATURAL, TELEFÒNICA I "la Caixa",
importants i representatius clients d'ambdós sectors de serveis, per denunciar que són responsables del bloqueig i la falta d'avanç en les negociacions d'ambdós convenis sectorials.

Aquestes empreses clients realitzen subcontractacions massives, generant competència deslleial en la rebaixada de tarifes i impacta negativament en les negociacions col·lectives dels nostres sectors; a pesar, de seguir obtenint importants beneficis. Amb aquestes concentracions denunciem i volem impedir que les empreses contractistes traspassin la reducció de costos als treballadors, amb la consegüent perduda del poder adquisitiu i disminució dels drets laborals aconseguits al llarg del temps.

Les nostres patronals per no signar els convenis, al·leguen que els seus clients: “BANC DE SABADELL, GAS NATURAL, TELEFÓNICA, CATALUNYA CAIXA, "la Caixa", ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES, etc”, els rebaixen tant les tarifes que això els impedeix regular els sectors a través de les signatures dels convenis.

Sí les patronals no canvien d'actitud i no faciliten arribar a acords, ens veurem obligats a continuar i endurir les accions. Seguirem informant.

COMFIA-CCOO Catalunya


La teva afiliació: suport i confiança, força per a la negociació col·lectiva.