Archivado en Comunicados, Huelga, Condiciones de trabajo

Vaga indefinida al Gran Buffet Cambrils

Pel pagament dels salaris als treballadors/es


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Segons informa la Federació de Comerç, Hostaleria i Turisme (FECOHT) de CCOO de les Comarques Tarragonines, demà divendres la plantilla del restaurant Gran Buffet Cambrils (Ctra N-340, Km. 1145, Cambrils (Tarragona)) inicia una vaga indefinida. 

En aquest centre de treball hi ha uns 23 treballadors/es adscrits al Conveni per a la Indústria de l'Hostaleria de Catalunya. 

La vaga s'iniciarà demà, divendres 3 de gener de 2014, a les 6?00 del matí, i tindrà una durada indefinida, afectant a tots els torns de treball de manera indefinida. 

Justament demà a les 6?00 del matí es realitzarà una concentració a manera informativa a les portes del centre de treball per informar als clients dels motius de la vaga. Aquesta concentració durarà fins a les 8?30 del matí del mateix dia. 

L?objectiu de la vaga és reclamar a l?empresa el pagament dels salaris del mes d'octubre, novembre i desembre i l'abonament del salari mensual de l'1 al 15 de cada mes.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es