Dilluns, 19 de novembre, a partir de les 10.00 hores, a la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16)

La Federació de Serveis de CCOO de Catalunya organitza la jornada "Contra les violències masclistes a la feina: Protocols d'actuació"


Amb motiu del proper 25 de Novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, CCOO de Serveis organitza unes jornades per donar eines a les delegades i delegats que responguin al compromís i treball que realitza tot l'any el sindicat des de les empreses per tal d?abordar i erradicar l'assetjament sexual i per raó de sexe, fent exercir i millorant els drets de les dones que pateixen i han patit violència masclista.


pdf
print
pmail

La violència que s'exerceix contra les dones només pel fet de ser dones és l'expressió més dura i greu del masclisme que impera en aquesta societat patriarcal en ple segle XXI, que, més enllà de destruir vides, atempta contra l'exercici de drets bàsics com és, pròpiament, la mateixa llibertat.

Per tenir més eines i poder treballar millor, la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya ha organitzat la jornada "Contra les violències masclistes a la feina: Protocols d'actuació" dilluns 19 de novembre, a les 10.00 hores, a la sala d'actes de la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa). A la jornada, presentada per l'Aurora Richarte i el Luis Jiménez, secretària de Dones i Igualtat i secretari general de la Federació, es parlarà de l'assetjament sexual i per raó de sexe i el seu circuit dins del sindicat a càrrec de la Cristina Jiménez, responsable de l'Assessoria Jurídica de CCOO de Serveis, i del seu circuit a la Inspecció de Treball a càrrec de la Telma Vega, inspectora de treball experta en gènere. A una segona taula es presentà la campanya "No toleris la violència masclista" a càrrec de l'Aurora Richarte i la Mila Veloso. També comptarà amb la intervenció d'Alba Garcia, secretària de Dones i Polítiques LGTBI de CCOO de Catalunya, i es farà la cloenda amb un audiovisual dedicat a Clara Campoamor i al 85è aniversari del dret de vot de les dones que es commemora el 19 de novembre.

CCOO Serveis Catalunya