Negociació col.lectiva ESTALVI

L'ACARL MANTÉ L'AMENAÇA DEL 20N ENCARA QUE RENÚNCIA A SUPRIMIR PAGUES


En la reunió d'avui dijous 12 de Novembre, després de les mobilitzacions de CCOO d'ahir davant la CECA, la patronal retira de la plataforma la desaparició de les pagues de beneficis.

No obstant, mantenen "la seva" amenaça de deixar-nos sense conveni a partir del 20 de novembre, data en què entenen que finalitza la ultraactivitat del mateix.

Per descomptat CCOO no comparteix ni jurídica ni sindicalment aquest criteri i per tant no condicionarà la nostra posició.
Les seves amenaces no faciliten la negociació, tot el contrari, i dificulten avançar en un possible acord sobre els punts d'interès per a les plantilles i per a les pròpies empreses.

A més d'això hi ha una obstinació incomprensible en l'aplicació de la jornada partida a la majoria de la plantilla, incomprensible perquè ja coneixen la postura ferma de CCOO: NO SIGNAREM UN CONVENI AMB JORNADA PARTIDA.
La resta de propostes de retallada que hi ha a la seva plataforma es mantenen sense variacions i segueixen sense abordar les propostes de la part sindical.

Per a poder avançar CCOO exigim:
  1. Moviments substancials en les pretensions de la patronal.
  2. La retirada de la proposta sobre l'horari.
  3. Resposta a la nostra plataforma.
La propera taula està prevista per al 19 de novembre.  

"Les espases segueixen en alt"
ÉS TEMPS D'AVANÇAR, ÉS TEMPS D'UN BON CONVENI