Ver la versión en línea
 
 
["Agrupació de Serveis Tècnics CCOO Catalunya"]
 
Butlletí n. 5 - Dilluns, 3 de juliol de 2017
Fem CCOO
 
La Confederació Sindical de CCOO d’Espanya celebra l’11è Congrés els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol
 
Amb el lema “CCOO ¡se mueve!” se celebrarà l’11è Congrés de la Confederació Sindical de CCOO d’Espanya els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol a Madrid. La delegació de CCOO de Catalunya estarà formada per 58 membres, sense comptar els delegats i delegades catalans, que hi aniran en representació de les diferents organitzacions federatives del sindicat.
 
Més...
 
 
Unai Sordo, elegido secretario general con cerca del 90% de los votos
 
El ex -secretario general de CCOO de Euskadi, Unai Sordo, ha sido elegido secretario general de CCOO. Unai encabecerá una Comisión Ejecutiva formada por 15 miembros, de los que ocho son mujeres y siete, hombres. Se produce una importante renovación, al incorporarse a la dirección confederal 9 personas nuevas.
 
Més...
 
ELECCIONS SINDICALS
 
CCOO Mapfre Catalunya obté 28 delegats i delegades de 32 escollits
 
Els empleats del Grup assegurador Mapfre revaliden la seva confiança en CCOO Catalunya en les eleccions sindicals celebrades en el dia d'ahir, a Barcelona es van celebrar 3 processos electorals i 1 a Tarragona, 1 a Lleida i l'últim a finalitzar va ser el procés de Girona.
 
Més...
 
 
CCOO guanya les eleccions sindicals d'Oesía Network a Barcelona
 
CCOO guanya les eleccions sindicals, del 28 de juny, a l'empresa Oesía Network de Barcelona.

Resultat...
 
Més...
 
IGUALTAT
 
Acte de cloenda de l'exposició "Dones sindicalistes"
 
Des de la secretaria d'igualtat de l'Agrupació de Serveis Tècnics avui s'ha presentat l'acte de cloenda de l'Exposició "Dones sindicalistes".
 
Més...
 
 
QUÈ ÉS EL WORLD PRIDE?
 
WorldPride, popularment conegut com Orgull Mundial, és un esdeveniment fundat per Paul Stenson i organitzat per l'associació Interpride per promoure, a escala internacional, qüestions relacionades amb lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals (orgull LGBT) a través de desfilades, festivals i altres activitats culturals.
 
Més...
 
INSPECCIÓ DE TREBALL I TLC
 
Resum d'actuacions a Inspecció de Treball (Juny 2017)
 
Resum de denúncies interposades, resolucions i reunions empresa-RLT amb l'inspecció de treball i TLC. 
 
Més...
 
CONTACT CENTER
 
COMUNICADO 54: Salario y atrasos
 
A lo largo de la negociación no hemos conseguido ningún porcentaje ni como mínimo ni por encima del IPC en 2015 Y 2016 pero sí para los años 2018 y 2019.
Para 2018 y 2019 se ha firmado que si el IPC fuera negativo o menor de 0,6%, se garantiza un mínimo sobre IPC de 0,6% +0,5% = 1,1% de subida mínima.
 
Més...
 
 
COMUNICADO 55: ¿En qué mundo viven?
 
Desde CCOO y UGT no entendemos el afán de algunos de los sindicatos presentes en la mesa de negociación del convenio (y no presentes) por anular la posibilidad de que más de 8000 compañeros/as conviertan sus contratos de obra y servicio a indefinidos.
 
Més...
 
 
COMUNICADO 56: Solventados los últimos trámites publicación del II convenio colectivo de Contact Center en el BOE
 
Tras el registro ante el Ministerio del II Convenio Colectivo de Contact Center, se nos envió una carta para subsanar pequeñas erratas en el redactado, hecho habitual cuando se firma y registra cualquier Convenio Colectivo.
 
Més...
 
ITV
 
COMUNICAT 1: Posible liberalització del sector d'ITV a Catalunya
 
Hem tingut coneixement que la Generalitat es troba ultimant un decret per a l'alliberament del sector on operen les nostres empreses. En aquest moment no disposem de més informació.
 
Més...
 
 
COMUNICAT 2 sector ITV de Catalunya
 
Abans d’ahir vam ser informats per les nostres empreses, que la Generalitat tirava endavant un Decret de liberalització del sector de les ITV.s a Catalunya, amb la signatura el proper dia 13 de juny (martes y 13) d'un Decret Llei amb caràcter d'urgència. Sense consulta ni a nosaltres ni a les empreses.
 
Més...
 
 
COMUNICAT 3 sector ITV de Catalunya
 
El proper dia 13/06/2014 de 9:00 A 13:00 h. la Generalitat convoca els sindicats a una reunión tècnica per avaluar les possibles repercussions del noy decret al sector d'ITV.
 
Més...
 
 
COMUNICAT 4 sector ITV de Catalunya
 
Finalment, tal i com us hem estat informant, ahir 13 de juny vam tenir una reunió més tècnica amb lletrats i responsables del Departament d'Empresa i Competitivitat. En aquesta reunió, ens han reiterat alguns dels arguments que ja ens van donar a la primera reunió del passat dia 8, ens les han ampliat i han respost tots els dubtes.
 
Més...
 
MÚTUES
 
Plenari Secció Sindical CCOO Asepeyo Catalunya
 

El dia 20 de juny es va realitzar el 2n Plenari de la Secció Sindical de Catalunya de mútua ASEPEYO. En el Plenari es va aprovar, per unanimitat, el Pla de Treball per als pròxims quatre anys.
 
Més...
 
TIC
 
COMUNICAT 58 CONVENI: La negociació no avança
 
Si fa dos comunicats us vam dir que acceleràvem les negociacions pel conveni i en el darrer ja plantejàvem dubtes sobre l'accelerada, avui hem de dir que la negociació no avança com ho hauria de fer i no sabem si després de la propera reunió haurem de dir que estan en punt mort.
 
Més...
 
 
COMUNICAT 59 CONVENI: La Patronal no circula en la bona direcció
 
Com ja apuntàvem en l'últim comunicat, la negociació del conveni es complica. La visió que avançàvem fa uns dies es va confirmar en la reunió del passat dimecres 14, en la qual la patronal es va queixar amargament del poc recorregut fet per la part social, quan el seu ha estat gairebé nul.
 
Més...
 
 
TIC: ¡¡¡Al fin entendemos porqué no pueden mejorar el contenido del convenio sectorial!!!
 
La Asociación española de empresas de consultoría (AEC) patronal que, junto con ANEIMO negocia el Convenio de empresas de Consultoría, Servicios Informáticos y Estudios de Mercado, acaba de publicar el Informe "La Consultoría española. 
 
Més...
 
 
Negociaciones protocolo de garantías en la adquisición de Tecnocom
 
Tal y como os anunciábamos en un comunicado reciente, el pasado 3 de mayo desde la federación de CCOO entregábamos una nota a la dirección de Indra, solicitando la apertura de negociaciones al objeto de ofrecer certidumbre y tranquilidad dentro del proceso de adquisición de Tecnocom. Para ello solicitábamos acordar un protocolo de garantías laborales: mantenimiento del empleo y condiciones de trabajo.
 
Més...
 
NOTÍCIES SINDICALS
 
CCOO y UGT promoverán un recurso de amparo ante el TC si continúa el bloqueo de la ILP por una Prestación de Ingresos Mínimos
 
Ha pasado casi un año desde que se registró en el Congreso la Iniciativa Legislativa Popular (ILP), con un aval de 710.000 firmas, y casi medio año desde que la mayoría parlamentaria aprobó su tramitación como proyecto de ley. Sin embargo, una minoría está bloqueando su tramitación, a través de un aplazamiento constante del plazo de presentación de enmiendas. Ambas organizaciones alertan de que es necesario que esta prestación inicie su tramitación de inmediato.
 
Més...
 
VÍDEOS
 
Únete a CCOO Servicios en #PrecarityWar
 
CCOO Servicios lucha cada día contra la precariedad, queremos que las y los trabajadores se unan a nuestra lucha. Que se reconozcan a si mismas como las superheroínas y los superhéroes que sabemos que son, que se empoderen y se unan a nuestra organización para librar batalla. Porque la precariedad no es una condición ni una categoría profesional, es un virus para el que existe vacuna.
 
 
Més...
 
 
wiCCOOpedia Sucesión De Empresa
 
-Tipos de convenio y acuerdos con la empresa. Desde el más general, que marca el suelo o condiciones mínimas en España, que es el Estatuto de los trabajadores, hasta acuerdos a título personal (ad personam).
-Estatuto de los trabajadores, artítulo 44, La Sucesión de Empresa.
-Adquisición del grupo Tecnocom por el grupo Indra, mediante OPA.
 
Més...
 
 
Presentación Proyecto ECF Council Competencias Tecnologias informacion
 
Este proyecto pretende crear una estructura estable de e-competencias (competencias de Tecnologías de la Información y las Comunicaciones) que fortalezca la profesionalidad del sector TIC a un nivel europeo e internacional. Tiene la intención de establecer una alianza basada en el consenso, el conocimiento y la comprensión en el sector de las TIC, agrupando los principales actores del mercado en toda Europa: interlocutores sociales, organismos reguladores, organizaciones de formación profesional y centros de investigación.
 
 
Més...
 
AFILIACIÓ
 
Gaceta sindical n.320 Servicios y ofertas
 
Aprovecha los servicios y ofertas que te ofrece CCOO
 
Més...
 
 
Gabinet Tècnic Jurídic (Tarifes i punts de consulta i horaris per comarques)
 
Si necessites l'assistència d'un professional, advocat o economista, el Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya disposa d'una plantilla de més de 50 professionals, de contrastada experiència, especialitzats en totes les branques del dret, especialment en dret laboral, en Seguretat Social i en el contenciós administratiu, a més disposa de serveis concertats en matèries civils i penals.
 
Tel.: 93 481 28 64 - 93 481 28 65
Fax: 93 268 13 91
 
Més...
 
RESUM DE PREMSA
 
diaritreball.cat Acte conjunt de CCOO i UGT a Tarragona contra la repressió sindical
 
ail.ens.org.co Mientras exista el capitalismo, el sindicato no desaparecerá, dice el sociólogo del trabajo Ricardo Antunes
 
ccoo.es Joaquín Navarro, una merecida Medalla al Mérito del Trabajo
 
infolibre.es Una empresa pública deberá readmitir a una trabajadora despedida durante el periodo de lactancia en represalia por una demanda judicial
 
diaritreball.cat CCOO i UGT posen cara i ulls a la reclamació d’augments salarials en la concentració davant Foment
 
eldiario.es Todas, tod@s, todxs, todes: historia de la disidencia gramatical
 
eldiario.es Las huelgas no sirven para nada
 
UTILITATS
 
 
Vagis on vagis CCOO-Serveis.cat a les teves mans. T’interessa!
 
Aplicació sindical pionera per a dispositius mòbils amb sistema ANDROID i APPLE
 
Més...
 
Carnet de CCOO de Catalunya
 
DESCARREGA-TE'L AL MÒBIL. ÉS GRATIS!
 
 
Més...
 
 
Agrupació de Serveis Tècnics
Via Laietana, 16, planta 2
08003 BARCELONA
Tel: 934.812.746 - 934.812.745
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
© 2017 Agrupació de Serveis Tècnics CC.OO. Catalunya