6 DE FEBRERO DE 2014

CONVENIO TIC. SIGUIENTE FASE DE ACCIONES: ASAMBLEAS DE DELEGADOS Y DELEGADAS




5 de febrer de 2014

" style="font-size:x-large">A l'atenció de delegats i delegades

" style="font-size:x-large">Següent fase d'accions: 

" style="font-size:x-large">Assemblees de delegats i treballadors

Després dels últims dos mesos de concentracions de 15 minuts a l'hora de menjar i després de la NUL·LA resposta de les patronals, avancem a la següent fase.

Fins a mitjans/finals de març, en tots els territoris es realitzaran assemblees de delegats i en les empreses ambels treballadors de les TIC.

Un cop finalitzat aquest període, es realitzarà balanç delseguiment que s'ha tingut en les concentracions i lesassemblees, per prendre una decisió del següent pas arealitzar.

A l'espera de noves accions conjuntes a nivell estatal,posarem els nostres esforços a fer assemblees de treballadors en les empreses, per explicar la situació actualdel conveni.

Aquelles empreses que a més decidiu seguir amb lesconcentracions de 15 minuts o qualsevol altra acció queconsidereu (expliqueu-nos les vostres idees), junt a les que se segueixen fent en altres territoris que porten menystemps realitzant, podeu seguir enviant les vostres fotos a la bústia tic@comfia.ccoo.es

Us proposem que cada dia, durant el vostre temps de menjar, deixeu el següent cartell a la pantalla o teclat iapagueu el vostre ordinador, per fer visible dins de l'empresa,que voleu un conveni DIGNE i esteu disposats a lluitar per ell.

Pancarta por un convenio digno.pdf

Aprofitem per convocar-vos a tots els delegats i delegades a una assemblea el proper dijous 13 de febrer de 16:30 a 18:00 (lloc pendent de concretar), per parlar de la situació actual del conveni sectorial.

Per això, us demanem a tots i a totes que no falteu. ÉsMOLT IMPORTANT la vostra assistència i les vostresaportacions.

ANEM A ARRIBAR FINS A ON SIGUI NECESSARI PERQUÈ AQUESTES PATRONALS RESPECTIN LES CONDICIONS DELS TREBALLADORS.

 

PER UN #ConvenioTIC DIGNE !
JUNTS, PODEM !


Después de los últimos dos meses de concentraciones de 15 minutos a la hora de comer y tras la NULA respuesta de las patronales, avanzamos a la siguiente fase.

 

Hasta mediados/finales de marzo, en todos los territorios se realizarán asambleas de delegados y en las empresas con los trabajadores de las TIC.

Una vez finalizado este periodo, se realizará balance del seguimiento que se ha tenido en las concentraciones y las asambleas, para tomar una decisión sobré el siguiente paso a realizar.

A la espera de nuevas acciones conjuntas a nivel estatal, pondremos nuestros esfuerzos en hacer asambleas de trabajadores en las empresas, para explicar la situación actual del convenio.

Aquellas empresas que además decidáis seguir con las concentraciones de 15 minutos o cualquier otra acción que consideréis (contadnos vuestras ideas), junto a las que se siguen haciendo en otros territorios que llevan menos tiempo realizándolas, podéis seguir enviando vuestras fotos al buzóntic@comfia.ccoo.es

Os proponemos que cada día, durante vuestro tiempo de comer, dejéis el siguiente cartel en la pantalla o teclado y apaguéis vuestro ordenador, para hacer visible dentro de la empresa, que queréis un Convenio DIGNO y estáis dispuestos a luchar por él.

Pancarta por un convenio digno.pdf

 

Aprovechamos para convocaros a todos los delegados y delegadas a una asamblea el próximo jueves 13 de febrero de 16:30 a 18:00 (lugar pendiente de concretar), para hablar de la situación actual del convenio sectorial. 

Por ello, os pedimos a todos y a todas que no faltéis. EsMUY IMPORTANTE vuestra asistencia y vuestras aportaciones.

VAMOS A LLEGAR HASTA DONDE SEA NECESARIO PARA QUE ESTAS PATRONALES RESPETEN LAS CONDICIONES DE LOS TRABAJADORES.

¡ POR UN #ConvenioTIC DIGNO !
¡ JUNTOS, PODEMOS !

Secretaria de Comunicació
Agrupació TIC Catalunya COMFIA-CCOO

Via Laietana 16, planta 2.
08003 Barcelona

Telèfon: 934.812.745 - Fax: 933.107.117

Web: www.comfia.net/tic/catalunya

Email: comunicacio.tic_cat@comfia.ccoo.es
Twitter: twitter.com/CCOO_TIC_CAT
Facebook: www.facebook.com/TIC.Catalunya

Full d'afiliació
Coneix-nos


Servicios afiliación CCOO

Servicios Afiliación

Oferta de Servicios para la Afiliación.Vacaciones, ocio, motor, consumo, informática, etc.




Sección Sindical Estatal de Grupo de Tecnocom
                                           Miguel Yuste, 45-1ª planta (Madrid) 913 251 337
                                                                                                                   Torre-BCN, Gran Via, 130-2ª planta (BCN) 935 059 613