ERO - BBVA Estatal

ERO BBVA. 9ªComissió de Seguiment de l'Acord d'Acomidament Col.lectiu.


En la 9a Comissió de Seguiment de l'Acord d'Acomiadament Col·lectiu a BBVA mantinguda el 23 de setembre de 2021, CCOO torna a exigir a l'Empresa l'aplicació i el compliment d'aquest. Així mateix, es van tractar temes com la mobilitat geogràfica, el CSE o el manteniment de l'Eina de Simulació d'indemnització de l'acomiadament.


9a COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE L'ACOMIADAMENT COL·LECTIU A BBVA

EL PROCÉS SEGUEIX EL SEU CURS 

Sortides. A 22 de setembre, 1.199 persones ja s'han desvinculat de BBVA.

Queden pendents de cobrir 34 vacants: 4 Tenerife, 17 Madrid Tres Cantos, 3 Alacant, 2 Castelló, 6 Valladolid, 1 Eivissa y 1 Osca.

Mobilitat Geogràfica. Hem tingut coneixement que en diferents DT's s'han produït trasllats derivats de la reordenació a la Xarxa, sense les compensacions pactades a l'Acomiadament Col·lectiu. Ho hem traslladat a Relacions Laborals i hem exigit la seva rectificació.

Tota la Comissió de Seguiment ha estat d'acord en aquest punt. Per tant, aquelles persones afectades per aquesta situació, han de ser compensades com correspon. Si pot ser el teu cas, posa't en contacte amb el teu delegat o la teva delegada de CCOO.

CSE. El mes de juliol, CCOO va demanar a RRLL que simplifiqués el contracte d'adhesió al mateix de tal manera que només calgués signar un document i no dos, com succeeix actualment. Avui ens han confirmat que així ho faran tant per a les noves adhesions com per a les signades des del mes de juliol.

Així mateix, el Banc està preparant un annex al contracte amb especificacions relatives al teletreball.

També a petició de CCOO, s'accepta la proposta d'aplicar un màxim de 120 tardes treballades per a tot l'any 2021. Això és d'aplicació a tot el col·lectiu CSE: les persones de nova adscripció, durant el període que va des de juliol fins a desembre, hauran de treballar les tardes que resultin de la proporció 120/11x5. El personal que ja pertanyia anteriorment al Contigo o al CSE, haurà de treballar les tardes que resultin de la diferència entre 120 i les tardes que ja haguessin realitzat fins a juny.

Eina simulacions Acomiadament. Hem demanat que s'activin de nou les simulacions, perquè les persones afectades puguin consultar actualitzadament les seves dades.

CCOO continuem treballant per a ser garants dels teus drets. Com sempre, estem a la teva disposició.

Si encara no ho estàs, aquest és el moment d'afiliar-te a CCOO. Segueix l'enllaç (en el PDF)

 

 

leer Comunicado en pdf 
llegir Comunicat en pdf 

Veure Comunicat en jpg



Algunos Iconos extraídos de Freepik (www.flaticon.com) licencia de CC 3.0 BY