Veure la versió web
 
 
["Agrupació de Serveis Tècnics CCOO Catalunya"]
 
Butlletí n. 1 - Dijous, 23 de març de 2017
Fem CCOO
 
Nova Agrupació de Serveis Tècnics de CCOO Catalunya
 
Després de la Segona Conferència de l'Agrupació de Serveis Tècnics del passat 31 de gener, l'antiga Agrupació Sectorial Serveis Administratius i Tècnics (SSAT) va passar a integrar-se dins de la nova Agrupació de Serveis Tècnics, fent una Agrupació més gran tant en nombre d'afiliació com en sectors:
 
Més...
 
 
Recull del 2n Congrés de CCOO de Serveis de Catalunya
 
Dimarts, 14 de març, i dimecres 15 de març, va tindre lloc a l'auditori del CaixaFòrum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona) el segon Congrés de CCOO de Serveis de Catalunya, amb assistència del secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, i de José María Martínez, secretari general de CCOO de Servicios.
 
Dimecres es va realitzar una reflexió sobre el present i futur de les pensions a càrrec de Carlos Bravo, secretari de Previsión Social de la Confederación Sindical de CCOO.
 
Recull de vídeos...
 
Més...
 
IGUALTAT
 
Contingut de la Quarta Jornada d'Igualtat de l'Agrupació de Serveis Tècnics de CCOO Catalunya
 
La Quarta Jornada d'Igualtat del dijous 2 de març, convocada per l'Agrupació de Serveis Tècnics de CCOO Catalunya, es desenvoluparà al voltant del tema de la violència sexual cap a les dones, des d'una visió interdisciplinar, psicològica, jurídica, social i sindical, amb la idea d'enfrontar-nos a un drama intolerable, proposant a més mesures d'ajuda a aquestes dones, ajudes que podem implementar en els Plans d'Igualtat.
 
Més...
 
 
El salario anual de las mujeres debería incrementarse un 30% para equipararse al de los hombres
 
Las mujeres tendrían que trabajar 109 días más al año para ganar el mismo salario que un hombre, por realizar el mismo trabajo o trabajos de igual valor (lo que equivale a una brecha salarial del 30%), según el informe ?Brecha Salarial: El peaje de la discriminación? elaborado por la Secretaría confederal de Mujer e Igualdad de CCOO, en el que se analiza la desigual situación de la mujer en el mercado de trabajo y se destacan los factores que inciden en la brecha salarial de género.
 
 
Més...
 
 
8 de Març - La corresponsabilitat - Som dones, fem drets, fem lluites
 
Aquest any commemorem un nou 8 de Març emmarcat en els processos congressuals que estem celebrant al conjunt de CCOO. Un nou 8 de Març ple de reivindicacions per tornar a conquerir els drets que ens han pres les reformes laborals dels últims temps...
 
Més...
 
 
#Corresponsables CCOOntigoTV
 
Pilar nos habla del permiso de paternidad y Laura de cómo ha abordado CCOO el 8 de marzo, Día Internacional de la Mujer . Además, os hablamos de corresponsabilidad.
 
Més...
 
ELECCIONS SINDICALS
 
CCOO gana las elecciones en Aide Asistencia
 
El pasado día 12 de Enero se celebraron elecciones para la renovación del Comité de Empresa en el cual CCOO tenía una buena mayoría tras unas elecciones totales y dos parciales con competencia sindical.

Los resultados de las Elecciones fueron los siguientes:
 
Més...
 
 
CCOO guanya les Eleccions Sindicals a Asepeyo Sant Cugat
 
La candidatura de CCOO ha guanyat les Eleccions Sindicals a Asepeyo Sant Cugat amb el següent resultat:
 
Més...
 
ASSEGURANCES - MÚTUES
 
COMUNICADO 14: Alcanzado un preacuerdo en el convenio colectivo de Seguros y Mutuas
 
CCOO-Servicios como sindicato mayoritario del Sector de Seguros ha alcanzado un preacuerdo junto con UGT y UNESPA, sobre el que será el Convenio Colectivo sectorial para los años 2016 a 2019.
 
Més...
 
 
Firmado el Convenio Colectivo de Grupo Asegurador REALE
 
El 8 de marzo CCOO-Servicios hemos firmado, junto con las restantes representaciones sindicales de la empresa, el Convenio Colectivo de Grupo REALE.
 
El nuevo Convenio Colectivo tendrá una vigencia de cuatro años, desde 2017 hasta 31 de diciembre de 2020.
 
Més...
 
CONTACT CENTER
 
COMUNICADO 46: No se puede negociar la miseria...
 
En la mesa del 2 de febrero, la patronal nos cuenta que tras una "ardua reflexión" y haciendo un "esfuerzo muy importante" nos proponen una subida salarial de:
 
Més...
 
 
COMUNICADO 47. Nueva mesa del Convenio de Contact Center: Sin avances
 
En la reunión de convenio del 23 de febrero, se han tratado los siguientes temas:
 
Art. 50 e incentivos en vacaciones
Salario VI convenio.
 
Més...
 
 
COMUNICADO 48: Lo que de verdad importa
 
Estimados-as compañeros, en estos días asistimos a una campaña en contra de lo que a CCOO nos parece que sería una salida a un convenio que lleva ya dos años y tres meses de negociación enquistada. Os recordamos los puntos más importantes de esta salida:
 
Més...
 
 
Acordamos con DIGITEX aplicar la mayor parte de las reivindicaciones que la patronal niega al resto de empresas
 
El Convenio Colectivo que afecta a todas las empresas del sector de Contact Center sigue bloqueado a pesar de las huelgas parciales y generales del sector que se han estado convocando y secundando con bastante éxito durante la segunda parte del año 2016. En DIGITEX, concretamente, recordareis que las huelgas y paros han tenido un seguimiento especialmente destacado en la mayoría de territorios.
 
Més...
 
 
¿Como es trabajar en un call center?
 
Experiencias de lo que es un Call Center
 
Més...
 
 
Negociación del convenio de Contact Center
 
Rueda de prensa de Chema Martínez y Sofía del Castillo, sobre la situación de la negociación del convenio de Contact Center.
 
Més...
 
ENGINYERIES
 
AudingIntraesa: Negociant l'acord de flexibilitat de jornada i control horari
 
Després de la resolució d'Inspecció de Treball, per l'excés d'hores de treball realitzat a l'empresa d'Enginyeria, el Comitè d'Empresa compost íntegrament per delegats de CCOO, està negociant amb la direcció de l'empresa, un acord de flexibilitat de la jornada i de control horari per compensar els excessos de jornada realitzats per la plantilla.
 
Més...
 
 
AYESA: Conflicte col·lectiu pel calendari laboral
 
La aplicación unilateral por parte de la dirección de la Ingeniería Ayesa en el centro de trabajo de Barcelona, de un calendario laboral 2017 donde se exige a la plantilla realizar las 1.800 horas de jornada máxima en cómputo anual, llevó al Comité de Empresa a pedir la mediación del Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) para aplicar la jornada resultante de los días laborables que suman 1.785 horas al año.
 
Més...
 
PREVENCIÓ
 
COMUNICADO 45: El Convenio Sectorial podría estar cerca
 
Desde que el pasado día 3 de Diciembre de 2015, las Organizaciones Sindicales decidiéramos suspender el calendario de la mesa negociadora por el bloqueo "de facto" del proceso, debido a las posiciones inmovilistas de las patronales ASPA, ANEPA y ASPREN, se han producido varios contactos, formales e informales, de cara a buscar una solución a la situación de "impasse" en la que se encuentra el sector.
 
Més...
 
 
COMUNICADO 46: Nuevo Intento Fallido
 
Desde que el pasado día 3 de Diciembre de 2015, las Organizaciones Sindicales decidiéramos suspender el calendario de la mesa negociadora por el bloqueo "de facto" del proceso, debido a las posiciones inmovilistas de las patronales ASPA, ANEPA y ASPREN, se han producido varios contactos, formales e informales, de cara a buscar una solución a la situación de "impasse" en la que se encuentra el sector.
 
Més...
 
TIC
 
COMUNICAT 52 CONVENI: La desregulació de les patronals ens esclavitzarà
 
Ja advertíem en el nostre anterior comunicat, que les formes dels nous representants de la patronal havien canviat, per bé, però que esperàvem que aquesta nova imatge es traduís també en continguts "decents" per part de les propostes que portessin a la taula de negociació: NO HA POGUT SER.
 
Més...
 
 
COMUNICAT 1 SECTOR: Som el sector de les TIC
 
T'imagines que els caixers automàtics deixessin de funcionar?
Que no poguessis fer una transferència?
Que no circulés el Metro?
 
Més...
 
 
COMUNICAT 53 CONVENI: Continuen Repartint
 
A la reunió de la Mesa de Negociació del Conveni Col·lectiu TIC celebrada aquest 21 de febrer, continuem amb "més del mateix": Repartint cartes.
 
Més...
 
 
COMUNICAT 54 CONVENI: Ambigüitat
 
El passat dijous 9 de març hi va haver una nova reunió de la Mesa de negociació del conveni sectorial TIC.
 
En aquesta reunió vam presentar la proposta global de temps de treball (jornada laboral). Tot això modificaria els articles 20, 21 i 29 de l'actual conveni. En aquesta proposta, s'expressen detalladament els punts de:
 
Més...
 
NOTÍCIES SINDICALS
VÍDEOS
AFILIACIÓ
 
Certificats per a la renda de les persones físiques del 2016
 
Campanya de la renda. El certificat de les quotes d’afiliació que els afiliats i afiliades van abonar al sindicat durant el 2016es pot trobar i descarregar d’Internet des de la pàgina web www.ccoo.cat.
 
Informem que a partir de la darrera setmana del mes de març del 2017, en obrir la pàgina web del sindicat, hi veureu el rètol de la campanya de la renda del 2016: aneu a “Cliqueu aquí” i quan ho feu us donarà l’opció de demanar el certificat de les quotes directament per Internet. El programa demana una adreça de correu electrònic i una contrasenya.
 
Més...
 
 
Gabinet Tècnic Jurídic (Tarifes i punts de consulta i horaris per comarques)
 
Si necessites l'assistència d'un professional, advocat o economista, el Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya disposa d'una plantilla de més de 50 professionals, de contrastada experiència, especialitzats en totes les branques del dret, especialment en dret laboral, en Seguretat Social i en el contenciós administratiu, a més disposa de serveis concertats en matèries civils i penals.
 
Tel.: 93 481 28 64 - 93 481 28 65
Fax: 93 268 13 91
 
Més...
 
RESUM DE PREMSA
 
CrónicaGlobalGroupalia vuelve a los despidos y los impagos.
 
El País. Los proveedores de Groupalia también denuncian impagos.
 
EconomíaDigitalCuáles son los trabajos que desaparecerán en 30 años.
Cajero de supermercado, teleoperador o conductor de tren serán reemplazados por el avance de Internet o los sistemas automáticos en las próximas décadas.
 
Citapreviainem¿Es legal que un trabajador grabe las conversaciones con los jefes de su empresa como prueba?
 
merca2. Guerra interna en Ametic: El comunicado que dividió (aún más) a la patronal.
 
El Confidencial. El negocio del 'call center': las empresas que te atienden al teléfono (y que no conoces)
 
UTILITATS
 
 
Vagis on vagis CCOO-Serveis.cat a les teves mans. T’interessa!
 
Aplicació sindical pionera per a dispositius mòbils amb sistema ANDROID i APPLE
 
Més...
 
Carnet de CCOO de Catalunya
 
DESCARREGA-TE'L AL MÒBIL. ÉS GRATIS!
 
 
Més...
 
 
Agrupació de Serveis Tècnics
Via Laietana, 16, planta 2
08003 BARCELONA
Tel: 934.812.746 - 934.812.745
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
© 2017 Agrupació de Serveis Tècnics CC.OO. Catalunya