La plantilla no significa res per a Douglas



CCOO, USO i UGT mantenen la convocatòria de vaga demà dia 12 i el proper 18 de març. Els sindicats criden a la plantilla a unir-se a les aturades en defensa dels seus llocs de treball i en vista de que l'empresa no compta per a res amb els i les treballadores.

--------

La plantilla no significa nada para Douglas

CCOO, USO y UGT mantienen la convocatoria de huelga mañana día 12 y el pró-ximo 18 de marzo. Los sindicatos llaman a la plantilla a unirse a los paros en defensa de sus empleos y a la vista de que la empresa no cuenta para nada con los y las trabajadoras.

- En la reunión de hoy la empresa ha presentado una ampliación de su plan de viabilidad que para la representación sindical sigue siendo del todo insuficiente ya que no cuenta con la plantilla, aunque se ha comprometido a estudiarlo. Esta ampliación contempla proyecciones e inversiones en informática pero olvida, una vez más, a las personas trabajadoras.

            CCOO, USO y UGT insisten en que este Plan de Viabilidad no es creíble. La empresa pretende tener el mismo volumen de ventas que en 2018 y 2019 con 100 tiendas menos.

 

            En cuanto a las propuestas sindicales, la respuesta de Douglas sigue siendo mínima:

            - Desafección de la tienda de la Calle Colón en Valencia, con 7 trabajadores/as, que se suma a las 4 tiendas desafectadas hasta la fecha. En total, 34 personas desafectadas, poco más del 5% del total.

            - 65 vacantes, la mayoría de contratos parciales (menos de 40 horas).

            - 8 reubicaciones en tiendas cercanas (sin especificar condiciones).

            - Creación de solo 4 puestos rotativos.

            - Mantienen la indemnización de 25 días por año, con un tope de 15 mensualidades.

            - Consideran las permutas pero con derecho a veto.

 

Para CCOO, USO y UGT estas propuestas son insuficientes y el plan de viabilidad es, a todas luces, irreal, lo que se une a la falta total de voluntad negociadora que ha demostrado la empresa desde el principio y su absoluto desinterés por el futuro de su plantilla. Ante esta situación, los sindicatos mantienen las dos jornadas de huelga convocadas para mañana 12 y para el próximo 18 de marzo, en la lucha por defender el empleo y las condiciones laborales de los y las trabajadoras de Douglas.

- - - - - - -

La plantilla no significa res per a Douglas

 

CCOO, USO i UGT mantenen la convocatòria de vaga demà dia 12 i el proper 18 de març.

Els sindicats criden a la plantilla a unir-se a les aturades en defensa dels seus llocs de treball i en vista de que l'empresa no compta per a res amb els i les treballadores.

 

A la reunió d'avui l'empresa ha presentat una ampliació del seu pla de viabilitat que per a la representació sindical segueix sent del tot insuficient ja que no compta amb la plantilla, tot i que s'ha compromès a estudiar-ho. Aquesta ampliació contempla projeccions i inversions en informàtica però oblida, un cop més, a les persones treballadores.

 

CCOO, USO i UGT insisteixen que aquest Pla de Viabilitat no és creïble. L'empresa pretén tenir el mateix volum de vendes que el 2018 i 2019 amb 100 botigues menys.

 

Pel que fa a les propostes sindicals, la resposta de Douglas segueix sent mínima:

- Desafecció de la botiga del Carrer Colom a València, amb 7 treballadors/es, que se suma a les 4 botigues desafectades fins a la data. En total, 34 persones desafectades, poc més de el 5% del total.

- 65 vacants, la majoria de contractes parcials (menys de 40 hores).

- 8 reubicacions en botigues properes (sense especificar condicions).

- Creació de només 4 llocs rotatius.

- Mantenen la indemnització de 25 dies per any, amb un límit de 15 mensualitats.

- Consideren les permutes però amb dret a veto.

Per a CCOO, USO i UGT aquestes propostes són insuficients i el pla de viabilitat és, de totes totes, irreal, el que s'uneix a la manca total de voluntat negociadora que ha demostrat l'empresa des del principi i el seu absolut desinterès pel futur de la seva plantilla. Davant d'aquesta situació, els sindicats mantenen les dues jornades de vaga convocades per demà 12 i per al pròxim 18 de març, en la lluita per defensar l'ocupació i les condicions laborals dels i les treballadores de Douglas.

CCOO Servicios


Concentració 12/03 a botiga Carretera de Collblanc, 21 - L'Hospitalet - 11 hores.

A Catalunya queden afectades 25 persones d'entre 4 botigues ( Dues de Barcelona, una de Tarragona y una de Lleida)