Conveni col?lectiu del comerç del metall de Barcelona (2020-2021)

Arribat a un acord pel que fa als redactats, en breu procedirem a la signatura del Conveni


Com ja vam informar anteriorment, el divendres dia 11 de desembre de 2020 va aconseguir un acord per a la signatura del conveni del comerç del metall de Barcelona.


Posteriorment, vam tenir una reunió per a la signatura del conveni el passat 21 de desembre de 2020. En aquesta reunió, sindicats i patronal vam mantenir postures diferents a l'hora de determinar com havia de ser el redactat de l'article 9è (compensació i absorció) respecte als increments de l'any 2020, que són increments no consolidables en les taules salarials.

Aquesta discrepància ha estat el motiu que no hàgim pogut signar el conveni col·lectiu tal com estava previst.

Afortunadament, avui dia 3 de febrer de 2021 hem arribat a un acord pel que fa als redactats del conveni pel que en breu, procedirem a la signatura de el text definitiu.

Us recordem el contingut de l'acord que no varia en el contingut, ja que el conflicte no era el contingut sinó el redactat:

  •  Vigència: 2 anys (2020-2021).
  •  Increment salarial:

 2020: 0,8 % sobre el salari brut anual de conveni en un pagament únic que es farà al desembre.

2021: Un 1,8 % sobre tots els conceptes regulats en el conveni.

  • Actualitzacions legislatives
  • Es constitueix una comissió de treball per continuar negociant i on CCOO aportarà propostes en matèria de teletreball, registre de la jornada, desconnexió digital, mobilitat sostenible, etc.

Seguirem informant!

Cuida del teu treball. Afilia’t a CCOO Serveis!

https://afiliat.ccoo.cat/