COMUNICAT 59. CONVENI TIC.

La Patronal no circula en la bona direcció (Comunicat 59 Conveni TIC)


Com ja apuntàvem en l'últim comunicat, la negociació del conveni es complica. La visió que avançàvem fa uns dies es va confirmar en la reunió del passat dimecres 14, en la qual la patronal es va queixar amargament del poc recorregut fet per la part social, quan el seu ha estat gairebé nul.


pdf
print
pmail

Certament, l'esperança que teníem de poder aconseguir un conveni digne abans d'estiu i que tingués en compte la realitat del sector, s'esvaeix per moments, just quan la patronal deia pretendre accelerar les negociacions.

Ara sabem que la direcció en què pretenien accelerar, era en la precarització de les condicions de tots els treballadors i treballadores del sector, introduint, per exemple, una sèrie de fórmules per "flexibilitzar" els horaris i jornades sense capacitat de vigilància ni intervenció per part de la RLT i això a canvi d'uns increments salarials de riure, per anomenar només una de les propostes.

A les assemblees de delegats i delegades que anem a convocar abans de final de mes, compartirem aquest procés de negociació i discutirem els passos a seguir, a partir d'ara, per aconseguir el conveni que ens mereixem.

La propera reunió està agendada per al 4 de juliol. Seguirem informant.

CCOO ÉS EL TEU SINDICAT ARA MÉS QUE MAI. AFÍLIA'T!

CCOO POR UN #ConvenioTIC DIGNE!